Aspirante optimiste > 20ani (190)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

claudinna eu am facut cauterizare acum 2 ani si pot sa spun ca nu a durut absolut deloc. apoi am venit la cateva zile sa imi dea acolo cu niste tratament . dupa 6 sapt am mers la control. deci stai linistita ca nu doare absolut deloc si mie nu mi-a facut nici un fel de anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

rocsy, multumesc frumos!!
sper si eu sa fie bine si sper ca astea sa fi fost problemele care ma impiedica sa am bebe, deci probleme care se vor rezova usor usor, cu rabdare si cu tratament, bineinteles!
cu rabdarea stau mai prost...sper sa nu damblagesc ca...psiholog nebun...

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va las acum, ca tr sa-mi fac tratamentul de seara sis a fac nani
va pup si vb maine, cand abia astept sa intru sa vad ce rezultate au fetele la test! adica sa confirme ca sunt gravi, alt rezultat nu accept!

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

claudinnanoapte buna,ai grija de tine!lasa,vei vedea ca totul va fi bine si va veni si timpul nostru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Fetelor , Oana e si ea gravidutza , a facut test?

viitoare http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Claudinna ! Multumesc mult de informatii...Chiar aveam nevoie de incurajari...Mai ales partea cu durerea...Vreau sa spun, ca mie mi-e teama inainte de a fi ajuns la medic...de cand ma stiu am fost mai tematoare...sper sa fie OK, mai ales ca am gasit si un medic cu adevarat profesionist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

fetele iubitele........pupici pe burtici,pupici si la fete dragi cu Z1..........pupici la toata lumea draga mie ca tare dragi imi mai sunteti.......toate toate fara nici o exceptie
stiti ca eu va ziceam ca nu am nici un simptom si ca nu fac nici un test?ei bine pana azi noapte cand deabia am dormit de dureri de tzitzi,si azi dimineata m-am trezit cu o greata si un rau de nu vedeam bine(dar poate de la cantitatea mare de zacusca de aseara)La sv.toata ziua greata cand ma mai lasa cand ma mai apuca........am venit acasa si am zis ca sa iau un test nu il fac dar sa fie......pe naiba dupa o ora de chin ca nu vroia sa iasa pisu'am reusit sa il fac dar DEZASTRUUUUUUUUUUUUUU nimic nici macar un punctulet de liniuta..........si toate s-au dus naibii........toate sperantele........imi vie sa imi bag picioarele in taote IA si monitorizari si tot...........ma lasa nervii sincer......si imi pre rau ca ma facut testul ca poate mai aveam cateva zile de euforie...........ca azi a fost prima data cand imi era rau si eu radeam ca o nebuna............
vA PUP PE TOATE SI ASTEPT SU EU TESTUL FETELOR DE DIMINEATADoamne Ajuta!!!!!!!!!!!!!!
sunt la ziua 14 dupa IA sau voi cum calculati ziua cu conceptia sau cu ovulatia o numarati?nu mai stiu ce naiba sa fac..........ce sa mai numar cum sa mai numar..........defapt nici nu mai stiu numara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ginamaria ca sa treaca supararea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

CLUDELApupicii tai au ajuns la mine si poate pe maine dimineata isi vor indeplini si sarcina si voi fi mai optimista...........deocamdata zic ca nu mai fac nici o IA si om vedea ce se mai intampla,decat ca sotul meu zice ca imi vad de treaba ca imi trece ca prea mult imi doresc bebelin...........iti doresc medicul gasit sa fie cu adevarat profesionist si sa te ajute asa cum ar trebuie.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mai e cineva???

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput