Aspirante optimiste > 20ani (190)
Raspunsuri - Pagina 3
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by marynik
Crisa , de ce crezi ca e imposibil ?
Pai la mine nu prea tine cu ..intimplarile si coincidente si ..poate ..asa ca ..nu stiu eu sint si pesimismul in carne si oase.Zic si eu atita timp cit nu am ramas pina acum ar fi culmea.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
voicu_bebi spune:
fetele...am fost cu iubi sa imi ia un ceas de mana ca de cand il bat la cap ca vreauuu si eu ,na ca am fost si mi-a luat
..fetele mai aveti putintica rabdare pana miercuri de dimineata si va anunt . promit!![]()
va pup ca eu ma duc sa fac de papa...
crisa,nu mai zice ca e imposibil. eu iti zic ca e posibil si ca vei ramane.na ca sa va imbarbatez fetele!

Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

claudela spune:
Crisa, vrem atitudine de luptator...Tu esti optimista, nu-i voie nici o unda de pesimist! Hai ca noi facem galerie!

pagurschimag spune:
Buna feteleee...
Cu greu ma tin cu cititul dupa voi...Mai am un capitol pana ajung la zi...Dar nu ma las...citesc tot tot ce ati scris...CrisaS...sunt pe aici va citesc de zor...
Eu sunt zuzu-mumu cu calculatul zilelor dupa urati ....Am trait cu impresia ca ultimul ciclu mi-a venit pe 25 sept...si asteptam sa-mi vina ciclul pe 23 oct...care la mine era Duminica....Sunt vraiste rau....
Azi cand am ajuns la munca am vazut in calendar data de 22 si am zis ca am luat-o razna.,...ca la mine 23 a fost duminica...![]()
Deci...sun sotul din dotare si ii spun ca sunt vraiste cu calculul si ca maine trebuie sa-mi vina....
Buuuuun....Acu intru si arunc un ochi la prima pagina cu datele noastre....si ajung si la datele mele...si constat cu stupoare ca mie trebuia sa-mi vina de pe 20....
Deci...in concluzie....am o intarziere de 2 zile....
Mai stau vreo 2 zile...si ma incumet sa-mi fac un test....desi la mine vin uratii la fix....nu-mi fac surprize sa intarzie...dar nu se stie niciodata....unde apare eroare....
Asa ca stau cumintica...
si astept sa treaca timpul...
Salut si toate fetele noi...si le urez sedere cat mai scurta pe aici...sa se mute repede la odisee....
Magda si Fabian (17.11.2003)
http://community.webshots.com/user/pagurschi
dara_d spune:
Bravo voicu bebi astept sa imi spui miercuri ce ai facutiti tin pumnii.
Crisa nu mai fi asa pesimista ca ma supar fi mai optimista gandeste pozitiv.Trebuiesa se intimple si la tine minunea.
Rocxy daca asa ti-a spus asa trebuiesa faci,probabil ca foliculii tai care se formau fara stimulare nu au fost suficienti de mari si maturi macar unul ca sa se faca ovociti si sa se impreuneze cun un spermatozoid,de aia ti-a dat clomifen casa stimuleze ovulatia naturala sa ai foliculi de dimensiuni normale .asa cred eu dar poate fi altul motivul ,nu sunt medic ca sa stiu dau si eu cu presupusul.
Asta seara imi astept sotul casa facem fufu ca ovulez poate iese bebe.
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
rocsy2007 spune:
crisa fi optimista. uite eu de 5 ani incerc si nu reusesc si tot sunt optimista. eu sunt sigura ca toate vom reusi. azi au venit uratii si la mine si ma gandesc ca vine inca o luna inca o sansa. capul sus si tot inainte. conteaza foarte mult.pupici ca sa nu mai fi supi
dara_d spune:
quote:
Originally posted by pagurschimag
Buna feteleee...
Cu greu ma tin cu cititul dupa voi...Mai am un capitol pana ajung la zi...Dar nu ma las...citesc tot tot ce ati scris...CrisaS...sunt pe aici va citesc de zor...
Eu sunt zuzu-mumu cu calculatul zilelor dupa urati ....Am trait cu impresia ca ultimul ciclu mi-a venit pe 25 sept...si asteptam sa-mi vina ciclul pe 23 oct...care la mine era Duminica....Sunt vraiste rau....
Azi cand am ajuns la munca am vazut in calendar data de 22 si am zis ca am luat-o razna.,...ca la mine 23 a fost duminica...
Deci...sun sotul din dotare si ii spun ca sunt vraiste cu calculul si ca maine trebuie sa-mi vina....
Buuuuun....Acu intru si arunc un ochi la prima pagina cu datele noastre....si ajung si la datele mele...si constat cu stupoare ca mie trebuia sa-mi vina de pe 20....
Deci...in concluzie....am o intarziere de 2 zile....
Mai stau vreo 2 zile...si ma incumet sa-mi fac un test....desi la mine vin uratii la fix....nu-mi fac surprize sa intarzie...dar nu se stie niciodata....unde apare eroare....
Asa ca stau cumintica...si astept sa treaca timpul...
Salut si toate fetele noi...si le urez sedere cat mai scurta pe aici...sa se mute repede la odisee....
Stai calma ca se mai intimpla si la case mai mari poate este un semn ca te-ai detasat si o sa vina bebe fara sa mai stai atita sa analizezi orice miscare .Astept vesti sa ne tii la curent cu noutatile.
Magda si Fabian (17.11.2003)
http://community.webshots.com/user/pagurschi
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
rocsy2007 spune:
dara_d doctorul mi-a spus c a fost ok ovulatia dar vorba ta stie el ce face. poate de craciun avem bb.
diaconmaria spune:
Am reaparut dupa indelungi certuri cu calc si conexiunea sa 
Imi puteti face voi un rezumat
????
Maria