cont paypal
cum se face? si... ce este mai exact? un cont virtual? dati-mi pls neshte linkuri macar sa ma lamuresc...
multumesc!
b
Raspunsuri
ankalaura spune:
Pai se intra pe site, iti creezi cont. Inregistrezi un card (care sa fie international - nu trebuie sa fie in euro sau alte valute, in lei e bun)). Si gata.
Pana te verifica, poti face plati de 100 de euro sau dolari. Ca sa te verifice, apesi butonelul corespunzator, ei extrag 1,5 euro de pe cardul tau, pe care ti-i vor inapoia. Ca sa confirmi verificarea, trebuie sa iti vezi extrasul de cont. In fata transferului 1,5 euro se afla 4 cifre pe care le introduci in casuta corespunzatoare (scrie pe butonel) si gata, acum ai acces nelimitat.
Dupa asta, totul functioneaza cam ca internet banking-ul daca ai acasa - iti vezi tranzactiile, etc...
pitzinuca spune:
sar'na, intre timp imi facusem, dar nu stiam ce e cu alea 4 cifre. mersi de lamuriri!
b
ankalaura spune:
Cand am verificat eu ultima data, nu livrau in Romania.
M-au trimis pe site-urile europene. Evident ca nici in lista lor nu apare Romania (dincolo de faptul ca nu au aceleasi produse ca si "punct com"-ul) - mai precis, au carti, electronice...
Rodica spune:
Ce cumparati voi cu acest paypal? Cam ce merita ?
Imi place teribil sa folosesc internet-bankingul...
si imi place sa invat de la voi!
ankalaura spune:
Azi am fost la posta si am vazut colete de la Amazon. Deci trag concluzia ca nu si-au actualizat lista cu tari in care livreaza (pachetul era de pe amazon.de)
In plus, verificand site-ul, am vazut ca pe langa electronice si carti au acum si incaltari, si produse pentru bebelusi si diverse pentru casa (bucatarie, gradina...)
Rodi, nu cumparam nimic cu paypal, ci platim. Daca faci cumparaturi de pe site-uri din afara, poti plati cu paypal. Nu numai cumparaturi, dar poti sa faci donatii (de ex, aici pe DC, cand se fac actiuni umanitare, se deschide si un cont pe paypal pentru a putea contribui si persoane din strainatate)