Cafea cu aroma de femei-31

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Nu-i asa ca-i buna, Aida?

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by MsLara

Nu-i asa ca-i buna, Aida?

Lali

E buna rau ... ua

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

principeso , Stefi are o tumoare inoperabila la cap.
Faza e ca eu nu mai am incredere in medicii astia germani.
Emma cand a facut recaderea , verisoara lu Laci (sta in Germania) a umblat si s-a interesat pt noi ce e de facut si ce cale sa apucam.
Cei de acolo au spus ca sansele Emmei sunt intre 0-3% si ca nu are rost sa chinuim copilul cu chimioterapie si autotransplant ... Cum adica sa nu lupt mai departe? Ei au zis clar ca sa ii fac ultimile zile fericite si sa ii dau tot ce vrea si sa asteptam sfarsitul .
Pe noi chestia asta ne-a daramat foarte tare , iar Laci a fost foarte speriat ... nici nu pot sa iti povestesc ce vremuri au fost.

Si ca sa vezi ca salvarea noastra a sosit tot din Romania , profesoara de la Cluj si dr-ta lu' Emma , iar apoi profesorul asta din Ungaria.

Eu din ce am aflat si cate cazuri am vazut in Ungaria , astia nu se opresc din lupta si fac tot posibilul si cred totusi ca ar incerca ceva si pt ele.

I-am trimis PM , acum sper sa il si vada si sa ma sune , ca in cazurile astea fiecare zi conteaza f mult ... nu este de asteptat si de sucit problema pe 100 de fete.

Iar Stefi este o fetita de 2 anisori , frumoasa si desteapta pe deasupra. Pt varsta ei ii merge mintea si am ras copios de ea. Sper ca lucrurile sa nu se opreasca aici pt ei.

Nu stiu ce sa spun ... eu nu am dormit toata noaptea si ma doare sufletul. Stau cu telefonul si carnetelul langa mine poate suna.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna fetelor,s-a trezit puiul si i-am pregatit micul dejun...In sfarsit am terminat masa,va servesc si eu cu...AJUTOR!Nu gasesc cafeaua!(O caut la icoane de inebunesc!Stati sa mai incerc...Am gasit asta...Si astaDar pe cuvant daca vad unde este cafeua,am derulat toate icoanele,sus jos, stanga,dreapta...
Ce fel de tumora are fata lui Stefi? unde pot citi despre ea?Mai fetelor,dar dati-mi si mie circumstanta atenuante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

BUNA DIMINEATZA!(daca mai e dimineatza:))

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Mergi la inceput

iahim AICI e povestea lu' Stefi. E mesajul trimis de roxa_r

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu_boches

BUNA DIMINEATZA!(daca mai e dimineatza:))

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

lulu la 11 inca e dimineata ... ca e ora la care ma trezesc eu de obicei

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata... ratacitoare ma intorc la voi.

Am inceput o noua zi de munca. Cu ceva greturi... ieri am mincat o groaza de ciocolata de casa.

Am vazut poze. Maru... tu ai baiat mare. Asa ca te asteptam cu sfaturi. Bruneta mumoasa cu baiat dulce.

Noi sintem pe baricade o vreme.
Va pup pe tote.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

iahim , am dormit destul de bine , dar putin .

am stat nitzel de dimineata si am adormit la loc si m am trezit acum.

la mine a iesit soarele fetelor si e vcald de mori ... cald afara , cald in casa ca ne da caldura.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Belutzo... voua va da caldura? La noi inca n-a dat drumul. Vorbesti de incalzirea de la CET?
Astazi e intr-adevar frumos si afara.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput