Hei,adunarea!Sa va vad pe toate!Fac prezenta!Nu se admita nicio absenta decat in cazul gravidutelor,treaca de la mine.

Eu sunt prezenta.Am scapat de pedeapsa,nu?![]()
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Hm,dupa juma de ora vin doar 3(Ina=2).Unde,pm,umbla celelalte?Se dreg dupa bauta de ieri?Sau au febra musculara de la sporturile conjugale?
Fluierati-le,poate pe voi va aud,ca io vad ca mi-am pierdut orice urma de autoritate.![]()

A venit Smurd-ul?Trebuia sa vina mascatii,da' sa nu mai zbiere "Culcat!" ci "Scularea!".Cred ca-s amortite,ca mustele,de la kk asta de frig.
Nu vrem mascati ... aia nu trateaza ... ci creeaza... Noua nme e bine asa. 
eu - Ina
- puiutul meu
trateza,creeaza,...procreeaza.
E o vreme de rahat,burniteaza,vant,frig.Vai de capul celor care n-au caldura in casa.La voi e cald(in casa)?E o vreme de numarat bani sau de facut 
quote:La mine este frigulet dar micutei mele ii place asa.Doarme si ea mai bine decat atunci cand este cald.E rea de caldura.Cand o invelesc cu plapumioara nu se dezveleste,dar pana la urma tot transpira.Seamana cu tati,eu sunt friguroasa,ei nu.
Originally posted by wonderful
trateza,creeaza,...procreeaza.
E o vreme de rahat,burniteaza,vant,frig.Vai de capul celor care n-au caldura in casa.La voi e cald(in casa)?E o vreme de numarat bani sau de facut
W
Buna dragelor, uuf ce zi de luni, nu am apucat pana la acum nici sa beau cafeaua!
Frig in casa e si la mine, abia astept sa dea drumul la caldura!
Lali