Oradea (20)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Gabij- multa sanatate si ai grija de tine ! 

La noi se monteaza instalatie de incalzire pe gaz ... pana acum era pe motorina ... dar mere AC pe treij`de grade ... de ar fi cald si acasa ... insa ciuciu ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
Gabici, de ce e frig la voi? Nu aveti caldurica deloc la servici?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
na, ce ne facem cu vremea asta??!! pe unde plimbati piticeii??
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
szivarvany spune:
Cris - de plimbat mai putin ... mergem sau primim vizite :-)
Care ati vazut la Arcadia "Seara cea mare" ??? Cum e ? Asta e duminica !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Salutare!
Daria, dupa cum am mai povestit, am vazut Noaptea cea mare.Vrea sa fie povestirea "Cartea junglei", doar ca e putin prea abstract, iar daca copilul cunoaste povestea, s-ar putea sa fie un piculetz dezamagit.
szivarvany spune:
Cris
atunci mergem. Ca donsoara Giulia nu vrea sa i se citeasca povesti, nu vrea sa vizioneze povesti ... asa ca pt ea va fi premiera !
Mercedes - veniti duminica la Arcadia ?
Gabi_K - voi ce faceti pe vremea asta mumoasa ?
Gabi_J - cum esti azi ?
Restul de oradeni, ce faceti, cum sunteti ? Pe unde mai iesiti/umblati ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
helpuiti-ma si pe mine!!!
de unde sa cumpar o pereche de tenisi pt cupil, sa intre in sala de sport cu ei?? Nu am mai cautat prin orasul nostru civilizat, de fff mult timp ceva lucrusoare pt kinderi, asa ca...indurati-va cu o idee!
szivarvany spune:
Noi, adek io si alte mamici, cumparam de la magazinul ala mic din dreapta de Leonardo langa Piata Roghi. Pret bun si sunt ok !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
cristina- da si noi la fel tot de langa leonardo. I am luat biei cizme roz de acolo sa vedeti ce mandra calca si culmea am intrat in adidasi si am iesit cu cizmulitele noi si cu adidasii in plasa. Eu zic sa incerci si acolo sau daca nu la leonardo. Sunt si in piata dar sincer nu mi place sa probeze pe acolo.
daria- nu prea ii faina piesa...