Oradea (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cateva flori de 2 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
Trebuia sa mergem azi la tenis, dar nu se mai tine.Oricum Andrei e cu gatul varza si e pe antibiotic.Daca doreste sa revada a 3-a oara Alba ca Zapada, va anuntam!!
Simina-ce este oare frumusetea asta? http://s34.photobucket.com/albums/d148/siminel/Flori%20-%202007/Flori%20-%20noiembrie%202007/?action=view¤t=0206.jpg

Un sfarsit de saptamana cat mai frumos posibil!!

ps>Mai sunt 52 zile si vine barbosu'!!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sa aveti un we frumos, insorit si plin de lucruri bune !
Cris - multa sanatate la voi !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cristina, ca sa-ti raspund la intrebare, planta se numeste "Tradescantia pallida".

Dar ca sa iti formezi o imagine despre ea, am pus aici o poza cu intreaga planta. Florile se formeaza pe varful fiecarei ramificatii si sunt de dimensiuni mici (aproximativ de marimea unei unghii).
Planta e fotosensibila, in sensul ca la lumina buna, directa, se coloreaza inspre mov, iar daca planta este amplasata in interior, mai departe de o sursa de lumina, planta va avea frunzele verzi.

Tradescantia pallida este o planta curgatoare, atat cat ii permite locul. Am vazut-o intr-o scara de bloc, atarnand de la etajul 4 pana la 2. Nu este deloc pretentioasa.

Poze

Mergi la inceput

Salut si eu oradenii.
Am revenit de la teatru, a fost fain, Giulia a stat 1 ora juma uitandu-se la spectacol ... mie mi-a placut :-)
O duminica frumoasa va dorim, fara ploaie !

Mergi la inceput

Mie mi-au inflorit hibiscusii.
Toti trei azi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ce fain ca ati fost la teatru, noi n am mai ajuns sambata la aba (Alba ca zapada).

ce ziceti de vremea asta nasoala, se pare ca vom avea lapovita miercurea...si suntem doar in noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am iesit afara un pic... e rece:(((

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Eu am fost la Centrul Sf Maria si mi-am facut RMN la coloana,gratis.Nu mi-a trebuit nici trimitere de la medicul de familie,doar programare prealabila.Le-am auzit pe asistente spunand oamenilor care sunau,ca trebuie sa se programeze din timp.
Da' nu era coada,cred ca se respecta orele de programare.Si nici nu cred ca prea stie lumea.
Am reusit sa scap cu Medeea de scutecul de zi,nu mai are nici accidente.Iar Alexia imi arata,mandra,de cateva zile, ca are unghii...adica ca nu si le-a mai muscat.
Incep sa-mi bat capul cu ce sa pun in tolba Mosului,ca ele nu-mi dau nici un indiciu...vor doar "cadou".
SA scrieti cand vedeti ceva fain in oras.
Sunt la Diverta,in Lotus,niste seturi de constructii,din plastic moale,din care se fac diferite...forme:martieni,flori,case...Sunt cam scumpe - incapand cu 55 roni,dar merita.Ale mele au primit in vara si nici acuma nu s-au plictisit de el,il folosesc zilnic.

Mergi la inceput

bbMaria la 6 zile
Vreau sa vedeti si voi o minune !

O saptamana frumoasa tuturor ! Haideti la semnat condica !

Mergi la inceput