Vreau sa cumpar un laptop bun. de care?

Vreau sa cumpar un laptop bun. de care? | Autor: april

Link direct la acest mesaj

As dori cateva caracteristici pentru un laptop bun. De la cunoscatori. Nu conteaza pretul.....pana la o limita...5-6000 lei.
Firma, procesor, etc......stiti voi ce...

Andrada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

mergi inspre Lenovo sau Dell.procesor Core2Duo,placa video separata,deci nu onboard.daca te deplasezi mult vezi specificatiile bateriei.de preferat sa aiba si bluetooth.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu am un inspiron 6400 de la dell, si sunt extrem de multumita...
lucrez intr'o firma care comercializeaza tehnica de calcul, si cele mai mari vanzari la laptopuri le avem la dell...

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

acum depinde si la ce vrei sa il folosesti.daca ai nevoie de resurse atunci clar te indrepti spre un laptop cu procesor dela 2GHz in sus si placa video minim 128.
daca il vei folosi pt aplicatii tip office si ai nevoie de portabilitate eu sincer m-as indrepta catre un flybook gen www.esal.ro/flybook/notebook-flybook-v33i-hsdpa-intel-pentium-mobile-1-1ghz-p7329.html" target="_blank">asta.bineinteles ca il poti gasi mult mai ieftin.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Procesor: Core2Duo
L2 cash 2-4 MB
RAM 1-2 GB FSB mare (800-1000)
SATA2
Video 128/256 (NU shared)
Wireless/Bluetooth Eth 10/100/1000

NU BenQ, NU Acer... Atentie la Fujitsu-S la baterie.

Acceptabil: Dell, Compaq, Tosiba ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cmod.to?coid=-33896
v Asta e in pending aici, numai ca va fi cu 400 GB hardul (200+200)
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Depinde pentru ce iti trebuie...
Eu sunt mai tot timpul pe drum, o tona de carti dupa mine, mi-am luat un Lenovo X60 - cea mai buna decizie pe care am facut-o vreodata. Cantareste un pic sub 1 1/2 kg, e rezistent, bateria 8 cell ma tine 7 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armandcp spune:

MacBook Pro. It just works.
Duduie nu alta.
Dar depinde de gusturi.
Eehhh, si uite cand compilez ceva pe MAC OS X vad ce dandana e outsourcingul asta in India si China, unde au ajuns sa mascareasca compilatoarele sa nu dea erori ca sa isi vanda softul de 3 lulele.

Have fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

X61 de la Lenovo, 4 GB memorie, procesor T7500 - bun daca rezolutia ecranului (1024x768) te satisface.
Daca nu, un T61 de la Lenovo, 14 inch, cu aceleasi specificatii ca mai sus, rezolutia mai buna si pentru grafica.

Daca vrei sa tintesti chiar spre limita, e si un model de executive X61, la modesta suma de $5,000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumesc tuturor pt sugestii.
o sa incerc sa fac o sinteza...

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Cum iti alegi un laptop in evz.ro
http://evz.ro/article.php?artid=328132

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput