Aspirante optimiste > 20ani (189)
Raspunsuri - Pagina 7
gaby76 spune:
Alexaaaa, treci acasa si lasa vecinii in pace ca ei bataitza!!!

http://tt.lilypie.com/T3n6p3.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all
anaxena spune:
asha o sa fac
dar acolo nu ma cunoshte nimeni,dc zic ca sunt vreun psihopat???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anaxena
asha o sa fac
dar acolo nu ma cunoshte nimeni,dc zic ca sunt vreun psihopat???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

stai linistita ca te cunosc multe fete!!!! si noi intram aici aproape zilnic sa vedem daca "fetele" dragi noua au vreo veste buna!!!
pupici multi!!
noapte buna!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3 zile!!!!

anaxena spune:
noptita buna si voua
sa shtii ca eu simt ca tu o sa nashti pana miercuri...iti tin pumnii sa ai cea mai ushoara nashtere posibila,poate te razgandeshti cu cezariana
5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
anaxena spune:
mai e cineva??am o mica problema..caut un raspuns despre testele de ovulatie
5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by claudinna
mi-a pus diagnostic "infertilitate primara", plus ca am o rana mare pe col...plus ca am candidoza, plus ca am anexita, ovarele marite si un chist de 2,3 cm, care, a zis doctoritza, nu ar pune probleme, pentru ca se va elimina.
am iesit shocata de acolo...am inceput sa-mi mai revin acum, fac tratament si peste o saptamana ma duc la cauterizare...
Claudinna, nu fii trista!!! Astea nu sint probleme foarte foarte grave, se rezolva.Si mie tot infertilitate primara mi-a pus asta dupa ce m-a intrebat de cind incerc sa fac copil.Si tot de asta mi-a pus diagnosticul ca nu am ramas niciodata insarcinata ba mai mult nu am folosit niciodata prezervativ sau anticonceptionale.Asa ca , se mai intimpla si la altii.Candidoza se vindeca si ea , si eu am facut in uram tratamentelor cu antibiotice.Singura chestie e sa faceti amindoi tratament pentru ca altfel daca faci numai tu, prin contact oricum o cara si el si ti-o da inapoi.Si nu o sa iesi niciodata din cercul asta.Rana se rezolva si ea.Ai fost si la un al doilea ginecolog? Parerea mea e ca in momentul cind auzi de rana pe col sa consulti si un al doilea.Nu o data am auzit cazuri cind aveau rani pe col si mergind la al doilea nu mai aveau nimic.Dar asta depinde de tine.CU chistul se va rezolva deci..putintica rabdare.Nici eu nu mai am si mi s-a luat dar ce sa facem?Eu tre sa ma duc la HSG mi-e o frica de mor desi m-a asigurat ca nu o sa ma doara.
Iar cu IA sau FIV nu te gindi ca inca nu e cazul.Oricum pe mine m-a demoralizat cazul acela de la dansez pentru tine , cu tipa care a facut cancer in urma tratamentelor hormonale si a fertilizarilor(9 la numar).Nu stiu cine i-a spus asta ca ar fi facut cancer din cauza tratamentelor hormonale pentru fertilizare , dar mi s-a facut rau.
So iti doresc numai bine si astept sa mai intri sa ne mai spui noutati.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
CrisaS spune:
Claudinna imi cer scuze citisem doar postul ala al tau , abia apoi am vazut ca de fapt tu ai mai fost si la alti medici si bla bla bla.Si 'La multi ani!!'' pentru anisorul de la casatorie
Uite eu acum beau o mimoza in cinstea ta.
Claudela imi pare rau ca nu am fost azi pe-aici sa te salut.
BB_YASMI Am vazut ca mai ai putin pina nasti.Iti doresc nastere usoara , sa ai un copil sanatos , sa fiti si voi(parintii) sanatosi i sa va bucurati de bebe.
Ancutza si ea mai are putin si ei ii doresc aceleasi chestii sanatate si nastere usoara.
Marynic
vad ca tot intrebi de teste de ovulatie.Fa daca totusi vrei dar de exemplu aici sint destul de scumpe, pararea mea, si nefiind nici bune zic eu ca nu se merita.Abia astept sa fac un test de sarcina pe la sfarsitul saptaminii viitoare.Vreau sa fie ca al Anei asa CLARRRRRRRRR!
Am innebunit toate cu copilul.
Gaby , analisa ,dyana, gina ,voicu_bebi ce mai ziceti?
Imi pare rau Diana pentru faptul ca te afli intr-o situatie neplacuta dar poate se rezolva problema.
Kimmy ce face simburelul?
Numai bine si sanatate.
Rocsy bine ai venit printre noi.
In alta ordine de idei nu au aparut de mult pe-aici Maria,Ioana, Ramona, Magda, vrmoana si mai de multtttt motaniku, marryan, gabrielarusu, si multe altele.
Va doresc o dimineata placuta maine si mai vorbim cind ma trezesc si eu.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

....
fierbinte!
, multumim pt cafea!!