Aspirante optimiste > 20ani (189)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
giamaria, multumesc!! sper sa ti se indeplineasca si tie dorinta cat mai curand!! de fapt la toate va doresc acest lucru din tot sufletul!!
anaxena, condoleante!!
ancule, transmite-i salutari al roxana din partea mea!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3 zile!!!!

anaxena spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
giamaria, multumesc!! sper sa ti se indeplineasca si tie dorinta cat mai curand!! de fapt la toate va doresc acest lucru din tot sufletul!!
anaxena, condoleante!!
ancule, transmite-i salutari al roxana din partea mea!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 3 zile!!!!
cum mai stai cu contractiile???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o
!!!AMR 35saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
claudela spune:
Anaxena, condoleante!
Ma bag si eu la culcus sa fiu odihnita maine cand o luam din loc ... inca o saptamana plina...Pupicei la toate fetele!

rocsy2007 spune:
buna fetelor sunt si eu aspiranta la statutul de mamica de vreo 5 ani. pe 4 octombrie am avut ovulatie era z13 a ciclului menstrual.(am facut monitorizare) am o nelamurire. faza luteala dureaza maxim 14 zile sau poate dura si mai mult? va intreb pentru ca daca ar fi sa fie asa ar fi trebuit sa imi vina deja dar nu s-a intamplat . sper nici sa nu se intample. azi este deja a 18 a zi dupa ovulatie. problema e ca de cateva zile ma cam doare burta ca si cum deja mi-a venit. va rog daca puteti sa imi raspundeti. va pup pe toate si spor la bb.
anaxena spune:
quote:
Originally posted by rocsy2007
buna fetelor sunt si eu aspiranta la statutul de mamica de vreo 5 ani. pe 4 octombrie am avut ovulatie era z13 a ciclului menstrual.(am facut monitorizare) am o nelamurire. faza luteala dureaza maxim 14 zile sau poate dura si mai mult? va intreb pentru ca daca ar fi sa fie asa ar fi trebuit sa imi vina deja dar nu s-a intamplat . sper nici sa nu se intample. azi este deja a 18 a zi dupa ovulatie. problema e ca de cateva zile ma cam doare burta ca si cum deja mi-a venit. va rog daca puteti sa imi raspundeti. va pup pe toate si spor la bb.
din ce am citit eu dureaza intre 12-16 zile,iar tu in z18, s-ar putea sa fie bb...felicitari!!!
test cand faci??
5+ sper la o
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
ginamaria spune:
Unde sunteti fetele?ati disparut la
ca la
nu prea cred ca e formula 1........sau voi aveti trecere si in astfel de momente?

![]()
bujo spune:
Anaxena condoleante. Incearca sa fii tare si sa nu plangi prea mult la inmormantare ca sa nu-l stresezi pe bb.
Claudinna sa stii ca lucrurile nu sunt asa grave cum par. Am avut si eu rana pe col pe care o observasera toti medicii la care am fost dar nimeni nu mi-a dat tratament pana la actuala mea doctorita. Am tratat-o cu medicamente, fara cauterizare. Probabil ca a ta este putin mai mare de aceea trebuie cauterizata. Dar o e si parte buna, se rezolva mult mai repede cu cauterizarea. Eu am facut tratament 3 luni. Candidoza de asemeni am si eu de vreo 10 ani si nu scap de ea ca recidiveaza. Am vb cu doctorita si mi-a zis ca si daca as reusi sa o tratez, pe perioada sarcinii mai mult ca sigur ar reveni pt ca Phul devine acid. Asa ca nu ma mai stresez cu ea. Chist de asemeni am avut, tot apareau si dispareau. Ultimul l-am avut chiar cand ramasesem insarcinata si mi-a zis doctorita ca nu pune probleme ca e din cauza cresterii nivelului hormonal. Asa ca scumpa te rog sa nu te stresezi, ci sa le iei pe indelete si sa nu crezi ca sunt probleme foarte grave.
Marynik eu n-am facut teste de ovulatie dar din cate spun fetele ele iti spun cam cand ar trebui sa aiba loc ovulatia, insa nu-ti spun daca va avea loc cu siguranta. si de cat sa ma stresez ca ma induc in eroare mai bine nu fac.![]()
![]()
Rocsy bine ai venit.
bujo
1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
anaxena spune:
quote:
Originally posted by bujo
Anaxena condoleante. Incearca sa fii tare si sa nu plangi prea mult la inmormantare ca sa nu-l stresezi pe bb.
Claudinna sa stii ca lucrurile nu sunt asa grave cum par. Am avut si eu rana pe col pe care o observasera toti medicii la care am fost dar nimeni nu mi-a dat tratament pana la actuala mea doctorita. Am tratat-o cu medicamente, fara cauterizare. Probabil ca a ta este putin mai mare de aceea trebuie cauterizata. Dar o e si parte buna, se rezolva mult mai repede cu cauterizarea. Eu am facut tratament 3 luni. Candidoza de asemeni am si eu de vreo 10 ani si nu scap de ea ca recidiveaza. Am vb cu doctorita si mi-a zis ca si daca as reusi sa o tratez, pe perioada sarcinii mai mult ca sigur ar reveni pt ca Phul devine acid. Asa ca nu ma mai stresez cu ea. Chist de asemeni am avut, tot apareau si dispareau. Ultimul l-am avut chiar cand ramasesem insarcinata si mi-a zis doctorita ca nu pune probleme ca e din cauza cresterii nivelului hormonal. Asa ca scumpa te rog sa nu te stresezi, ci sa le iei pe indelete si sa nu crezi ca sunt probleme foarte grave.
Marynik eu n-am facut teste de ovulatie dar din cate spun fetele ele iti spun cam cand ar trebui sa aiba loc ovulatia, insa nu-ti spun daca va avea loc cu siguranta. si de cat sa ma stresez ca ma induc in eroare mai bine nu fac.
Rocsy bine ai venit.
bujo1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
bujo ce ma intrebai de ovulatie???
5+ sper la o
anaxena spune:
bb yasmi am o problema!!!
5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink