Aspirante optimiste > 20ani (189)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

aaaa,bebi,pai nu asa,ce faci tu aici cu noi,ne tii cu dintii la gard??
ia coboara tu acu frumusel la farmacie,iei test si maine dimineata il faci!pai se poate,scumpa mea,la atatea zile intarziere!!sa mai stai pana miercuri,auzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by bujo

ahaaaaaaaaaaa Bebi si abia acu spui ca ai intarziere???? Nu ti-am zis io ca poate ramai chiar acu cand vrei sa amani?Ce tare ar fi nu?

bujo 1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

bujo ar fi bine chiar m-as bucura daca mi-ar aparea si mie liniutele cele doua...chit acuma cand as amana bebele...ar fi o bucurie...oo sa vedem.dar stii mereu in fiecare luna sunt dezamagita,imi pun mereu speranta ca e bebe,si de unde o liniuta.

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Pusichetcapul sus!Am spus ca tragem un chef virtual si de e bine si de e rau..Oana, da maine de baut!Mergem mai departe optimiste...Dumnezeu ne va ajuta!
Bebi, am un sentiment bun in ce te priveste! cred eu ca si tu dai de baut maine cu ocazia unui test pozitiv...
Crisa ! te invitam si pe tine la un chef mic...aici, la aspirante mereu optimiste...
Haideti fetele!Sa invingem tristetea si vremea urata de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by alina_1980

aaaa,bebi,pai nu asa,ce faci tu aici cu noi,ne tii cu dintii la gard??
ia coboara tu acu frumusel la farmacie,iei test si maine dimineata il faci!pai se poate,scumpa mea,la atatea zile intarziere!!sa mai stai pana miercuri,auzi!

alina,nu ar fi problema ca as cobori dar trebuie sa vina sotul acasa,si cam as vrea sa il surprind daca ar fi testul pozitiv,asa mai astept maine cand iau testul si il fac eu.

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce-ar fi sa te duci acu la farmacie s aiei test si sa-l faci ACU???? ca prea ne tii in suspans. Si daca nue, nu e. Oricum planuiai sa mai amani. De ce sa faci miercuri? Oricum ai deja 5 zile de intarziere. Haaai fie-ti mila de noi.

bujo 1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare fetelor!
va multumesc mult pentru suport si va sunt recunoascatoare ca sunteti alaturi de mine!
voicu_bebi, sunt de aceeasi parere cu bujo, fugi si fa un test ca mor de nerabdare!!!
felicitari pt gravidutza noastra de azi!!
oana, tu astepti pana maine sigur cu testul ala??

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bebi, ar fi o alternativa si ce spun fetele...Sa ne satisfaci curiozitatea mai repede!
Bujo, Claudinna si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

fetelor va las, ma duc sa mai fac ceva prin casa, curatenie, poate fac si ceva de mincare.
asa ma manifest cind sint mai necajita in sufletul meu, ca pe fata nu se vede, zici ca sint mereu optimista.
bebi fa un test nu ne mai tine pe jar.
pupici la fete

2001
in curind
http://tt.lilypie.com/2ZuTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Va invit la capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by bujo
Adik pe mine nu?

O mincao-ar mama pe ea de frumoasa cum am uitat noi sa pupam fata!!!! Si eu si tu voicu_bebi...na si mie si tie
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput