Cafea cu aroma de femei - 30
Raspunsuri - Pagina 16
iuliana_2007 spune:
Am revenit si eu.am terminat de facut mancarica si i-am dat printesei sa manance si acum iar este la somnic.A mancat iaurt cu cereale,ii place asa de mult,mai mult decat laptele,supa sau pireul.Am lasat-o sa isi bage si ea manuta in castronel.Ea baga cu manuta eu cu lingurita si la sfarsit va dati seama cum arata.dar pe mine ma bucura ca mananca.
Eu chiar daca am fetita cateodata am impresia ca am un baietel.are extrem de multa energie,trebuie sa o mai pun ziua in premergator ca ma cocosez daca stau sa o tin numai eu de manute ca sa mearga.Nici nu are 7 luni si deja trage de gratiile de la patut sa se ridice.Merge si deabuselea dar foarte putin,nu prea ii place,vrea mai mult in picioare.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
fannna2003 spune:
de cat timp nu ai mai fost in bacau?
ai neamuri aici...sau chiar ai stat pe aici?
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
iahim spune:
Am precizat mai devreme...am aproape 20 de verisori primari dupa mama in toata moldova dar nu cunosc decat 2-3 dintre ei.Nuam mai fost in Bacau tot de 20 de ani.Mama mea este de origine din Bacau.
fannna2003 spune:
nu te supara ca nu am retinut...de fapt prima consultatie e gratis...stiai cu cine ai dea face?
asa suntem noi ...mai....mai bine zis mai e nevoie de o resetare din cand in cand
beau
fannna2003 spune:
pai acum 20 de ani era frumos...de-abia terminam scoala...eram f tanara deci totul era roz
acum pe bune...multe s-au schimbat
parerea mea e ca in bine...speram la mai bine dar toatte la timpul lor...vor veniie frumos orasul...nu- ca-i al meu dar fantana ca a voastra nu avem
beau
fannna2003 spune:
iar vorbesc singura
singura zi cand am acces la calculator si bat berbunca de una singura...asta e..of of ...mai maai
beau
iuliana_2007 spune:
Deh Fanna e we,e amorteala acum.Mai este si vremea asta posomorata si stii cum e atunci cand ploua afara,asa suntem si noi.Lasa ca ne revenim.
fannna2003 spune:
sper
acus ma apuc sa pregatesc pt maine...am de calcat camasile pe urmasa facem baie...
beau
iuliana_2007 spune:
Mie dor de o ninsoarea dintr-aia ca in filme,cum era la noi candva,ehe.
Fanna are o scuza acusi,dar restul unde sunteti?
Dar chiar nici una frate?![]()
fannna2003 spune:
io...io...prezent
beau