Inmatriculare masina second-hand Bucuresti

Inmatriculare masina second-hand Bucuresti | Autor: belle_vue

Link direct la acest mesaj

Eu am plecat din Romania acum trei ani si acum pentru ca merg acolo de cateva ori pe an cu sotul si copiii si vrem sa putem umbla prin tara, ne gandim sa cumparam o masina pe care s-o avem acolo. Mi se pare ca renteaza in raport cu preturile pt inchirita masini, de pilda, mai ales ca am un garaj al unei rude in Bucuresti in care as putea s-o tin in perioadele in care lipsesc din tara.

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care mai e procedura de inmatriculare pt o masina second-hand? S-au mai imbunatatit lucrurile cumva? Intreb pt ca am avut placuta surpriza ca schimbarea carnetului de conducere sa se faca super usor, fata de complicatiile care existau acum cativa ani...

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

si pe mine ma intereseaza subiectul,astept cu nerabdare eventualele raspunsuri
sa nu uitati sa precizati si de taxe (sper sa nu fie mai mari ca valoarea masinii aduse)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Eu nu vreau sa aduc masina din strainatate, vreau sa cumpar o masina second hand deja inmatriculata in Romania. Am facut o cautare pe net si rezulta ca sunt firme care se ocupa cu inmatricularea pt tarife nu prea mari -- dar as dori sa obtin si alte informatii de la fata locului...
Chiar nu a cumparat nimeni masina la mana a doua in ultimele 3-6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

si pe mine ma intereseaza subiectul,astept cu nerabdare eventualele raspunsuri
sa nu uitati sa precizati si de taxe (sper sa nu fie mai mari ca valoarea masinii aduse)

Luna, vreti sa-ti cumperi masina de aici si s-o duci in tara? ar fi posibil sa o mai platesti odata (inmatriculate + transport)

Noi planuisem sa luam una aici s-o luam in Canada, dar mai bine luam una acolo

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annie80

Luna, vreti sa-ti cumperi masina de aici si s-o duci in tara? ar fi posibil sa o mai platesti odata (inmatriculate + transport)

M-am gandit ca ar fi o solutie foarte buna - aici masinile sunt mult mai ieftine ca in Ro.insa sunt curioasa ce taxe ar trebui sa platesc

Mergi la inceput

luna, cred ca , cu taxele care le platesti, iti cumperi una noua din romania

------------------------

Mergi la inceput

Annie,cred ca ai dreptate din pacate

Mergi la inceput

LUNA, ar trebui sa tii cont si de faptul ca masinile sunt, facute pt vremea de aici, motoarele, tabla...stii bine ca aici nus mai putin de 15 grade, si nici ninsoare, pe cand in tara... ;)

------------------------

Mergi la inceput