Cafea cu aroma de femei-29
Raspunsuri - Pagina 4
MsLara spune:
Neeeaaatttaaaaaaaaaaaaa!!! Ce bine e sa te trezesti mai tarziu, sa nu sari din pat cu cheile in mana sa fugi la serviciu!!
Hmm, as bea o ciocolata, dar cea de la Aida nu-mi prea tine de...gust!
Am sa iau biscuitele frantzuzesc si imi fac un ness cu putin lapte!!! (merit, ca am slabit 2 kg 
).
Hai, cu cine savurez micul dejun?
Lali 
slimatei spune:
eu dau o muzica.. vrea cineva?
Stefania X 2
32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
ce ziceti...ce ziceti...? 
Stefania X 2
32+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
MsLara spune:
Stefi, el dansa dar care tipa de nu mai putea??
Ca erau mai multi papagali si unii pareau cam stresati de galagie...
Tu ce servesti azi? Iti dau o
?
Lali 
slimatei spune:
eu azi nu mai servesc nimic..am niste emotii.. is plina de adrenalina..si mi-s excitata... m-am trezit cu noaptea-n cap.. si m-am apucat de treaba ca n-am stare...
motivul....
am intalnire cu fic'mea... tb sa plec la eco... nu am vazut-o de vreo 2 luni... iti dai seama daca acum.. is in starea asta... cand oi vedeao in brate cred ca ma kk pe mine...
...o sa dau in boala wc-ului....

nu mai pot... sper sa fie bine... oricum i-am transmis starea..ca e si ea de dim asa de agitata.. abia asteapta sa-i arate quru lu' ma'sa
Stefania X 2
32+
MsLara spune:
Linisteste-te Stefi, ia-o incet si nu te agita, bucura-te doar!!!

Hai ca iti tin pumnii sa se vada bine la eco..
Lali 
slimatei spune:
mersi lali...sper sa fie totul bine..Doamne ajuta!
Stefania X 2
32+
belutza spune:
neatza fetelor. acu m am trezit si eu ... huh cat am dormit...
aida tare matinala e .. la ora 7 striga pe aici cu cafelele si ciocolatile ei , da` cine sa-i raspunda ![]()
o ciocolata alba as bea si eu 
belutza
aidaciolac spune:
Stefi am mai vazut papagalul ala ... e tare disperat dupa melodie. Sunetele alea cred ca erau scoase de el.
Tinem pumnii la eco , sa fie bine pasaricile.
Tu vorbesti cu ea? Sa vezi ce se linisteste! 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Maadi spune:
Neata fetele si mercic ptr. cafea si biscuiti.
Azi trebuie sa fac rocada lucruri iarna-vara, ceea ce ma indispune total, dar n-am incotro. Asa ca am casa cu quru in sus si sper sa termin pana diseara. Sa stau si eu cu voi la palavre.
Sotul se pregateste pentru o saptamana in Delta, adica il pregatesc. El si-a luat doar ce-l intereseaza: momeli, ace, etc. In rest, ma ocup eu, ca trebuie sa se mai si imbrace si sa mai si manance ceva.
Copilul e afara cu soacra. Mare noroc ca a venit astazi la noi, ca sa ma pot defasura eu.
Ieri am reusit si eu sa-mi schimb look-ul. M-am tuns si numai sunt blonda, sunt satena cu suvite si incerc sa revin la culoarea mea naturala.
Stefi - Tinem pumnii. Sigur totul va fi bine.
Iahim - Bine ai venit.
Iuliana - O sa le treaca socrilor. Intr-adevar ar fi minunat sa va mutati in Constanta si sa fiti aproape de ai tai. Te invidiez, ca eu iubesc marea la nebunie.
Un we minunat la toate.