Cafea cu aroma de femei-29

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Neeeaaatttaaaaaaaaaaaaa!!! Ce bine e sa te trezesti mai tarziu, sa nu sari din pat cu cheile in mana sa fugi la serviciu!!

Hmm, as bea o ciocolata, dar cea de la Aida nu-mi prea tine de...gust!

Am sa iau biscuitele frantzuzesc si imi fac un ness cu putin lapte!!! (merit, ca am slabit 2 kg ).

Hai, cu cine savurez micul dejun?

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu dau o muzica.. vrea cineva?

Stefania X 2 32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

ce ziceti...ce ziceti...?

Stefania X 2 32+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Stefi, el dansa dar care tipa de nu mai putea?? Ca erau mai multi papagali si unii pareau cam stresati de galagie...

Tu ce servesti azi? Iti dau o ?

Lali

Mergi la inceput

eu azi nu mai servesc nimic..am niste emotii.. is plina de adrenalina..si mi-s excitata... m-am trezit cu noaptea-n cap.. si m-am apucat de treaba ca n-am stare...

motivul....am intalnire cu fic'mea... tb sa plec la eco... nu am vazut-o de vreo 2 luni... iti dai seama daca acum.. is in starea asta... cand oi vedeao in brate cred ca ma kk pe mine......o sa dau in boala wc-ului....

nu mai pot... sper sa fie bine... oricum i-am transmis starea..ca e si ea de dim asa de agitata.. abia asteapta sa-i arate quru lu' ma'sa

Stefania X 2 32+

Mergi la inceput

Linisteste-te Stefi, ia-o incet si nu te agita, bucura-te doar!!!

Hai ca iti tin pumnii sa se vada bine la eco..

Lali

Mergi la inceput

mersi lali...sper sa fie totul bine..Doamne ajuta!

Stefania X 2 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

neatza fetelor. acu m am trezit si eu ... huh cat am dormit...

aida tare matinala e .. la ora 7 striga pe aici cu cafelele si ciocolatile ei , da` cine sa-i raspunda

o ciocolata alba as bea si eu

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Stefi am mai vazut papagalul ala ... e tare disperat dupa melodie. Sunetele alea cred ca erau scoase de el.
Tinem pumnii la eco , sa fie bine pasaricile.
Tu vorbesti cu ea? Sa vezi ce se linisteste!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata fetele si mercic ptr. cafea si biscuiti.

Azi trebuie sa fac rocada lucruri iarna-vara, ceea ce ma indispune total, dar n-am incotro. Asa ca am casa cu quru in sus si sper sa termin pana diseara. Sa stau si eu cu voi la palavre.

Sotul se pregateste pentru o saptamana in Delta, adica il pregatesc. El si-a luat doar ce-l intereseaza: momeli, ace, etc. In rest, ma ocup eu, ca trebuie sa se mai si imbrace si sa mai si manance ceva.

Copilul e afara cu soacra. Mare noroc ca a venit astazi la noi, ca sa ma pot defasura eu.

Ieri am reusit si eu sa-mi schimb look-ul. M-am tuns si numai sunt blonda, sunt satena cu suvite si incerc sa revin la culoarea mea naturala.

Stefi - Tinem pumnii. Sigur totul va fi bine.

Iahim - Bine ai venit.

Iuliana - O sa le treaca socrilor. Intr-adevar ar fi minunat sa va mutati in Constanta si sa fiti aproape de ai tai. Te invidiez, ca eu iubesc marea la nebunie.

Un we minunat la toate.

Mergi la inceput