Aspirante optimiste > 20ani (188)
Raspunsuri - Pagina 5
bujo spune:
N-am schimbat ca ma gandeam sa schimb atunci cand implinesc 2 sapt. Adik joia viitoare.
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
anaxena spune:
eu m-am uitat la mamici la odisee iar din cate am obs eu ele schimba sapt cum au intrat in ele..ca la noi dc ai 6 sapt nu zici c ai o luna zici ca ai 2
asha cred ca si cu sapt
eu am intrat in 6 asha ca am schimbat
ma lamuresc eu pana la urma
poate trece vreo mamica si ne spune
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
anaxena spune:
si dc intrii pe orice site la sapt 2 iti zice ca mai ai putin si ovulezi la sapt 3 zice ca ai ovulat la 4 ca vezi lipsa menstrei si tot asha
in concluzie ce sa cred eu am facut azi 5sapt,sa pun 5 sau 6 ca am intrat in 6???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
bujo spune:
Ana eu la sarcina trecuta am pus cum zici tu, cand aveam 5sapt si o zi puneam 6 si mi-a zis o graviduta ca n-am decat 5, sa schimb semnatura cand implinesc 6sapt.
bujo
album de nunta
bujo spune:
Fetele eu ma retrag la un fufu mic ca am observat ceva albush. Eu zic ca e cam devreme dar nu vreau sa ratez asa ca ma duc la treaba. Va urez noapte buna dar numai dupa o partida de 
bujo
album de nunta
diaconmaria spune:
Fetelor...sa stiti ca eu am mai incercAT SA INTRU si sa va salut si sa va pup...insa imi merge ca naiba netul
...si cand vreau sa scriu si eu ceva imi cade netul si nu mai pot scrie...
Nu am renuntat nici la forum si nici nu m-am suparat pe viata va
dulce de tot pe toate si va imbratisez 
Maria
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anaxena
eu m-am uitat la mamici la odisee iar din cate am obs eu ele schimba sapt cum au intrat in ele..ca la noi dc ai 6 sapt nu zici c ai o luna zici ca ai 2
asha cred ca si cu sapt
eu am intrat in 6 asha ca am schimbat
ma lamuresc eu pana la urma
poate trece vreo mamica si ne spune
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
luna 1= 1-5 sapt
luna 2= 6-9 sapt
luna 3= 10-13 sapt
luna 4= 14-18 sapt
luna 5= 19-22 sapt
luna 6= 23-27 sapt
luna 7= 28-31 sapt
luna 8= 32-36 sapt
luna 9= 37-40 sap
anaxena, la dr cand mergi, daca ai (de ex la mine) 37 de sapt si o zi iti calculeaza 38!! la fel e si al nastere, daca ai nascut la 37+1 e ca si cum ai fi nascut la 38 de saptamani!!
eu la semnatura imi trec saptamana in care am intrat. de ex marti fac 38 de sapt, atunci voi schimba semnatura (de aia e 37 + la semnatura si nu 37)
nu te grabi cu saptamanile, ca astea de la inceput si mijloc si cele mai frumoase!!!!
sarcina usoara!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 zile!!!!

voicu_bebi spune:
neata fetele ce faceti? am trecut si eu pe la voi sa va mai salut una alta....vad ca inafara de anaxena nu a mai parut nici o graviduta...
eu sper sa se implineasca minunea luna viitoare sa anuntati numai II liniute...
azi ne ducem sa ii serbam ziua de nastere soacrei mele...ieri a fost ziua ei dar azi si-o serbeaza , aa si maine e ziua tatalui meu , numai in zile de nasteri o tinem
va pup pe toate ...si va tin pumnii pt bebe...eu sunt mereu aici si va urmaresc!

Sotie fericita si in curand viitoare mamica