Cum e mai bine ?
![](images/user_woman.png)
Am nevoie de sfaturile voastre fiindca eu nu stiu cum sa-mi ajut vara ( suntem si f bune prietene ).
Facts :
Acum un an , vara-mea a aflat ca sotul o inseala.
Au urmat certuri interminabile si separarea lor pt aproape sase luni.
Nu au ajuns la divort pt ca el a renuntat imediat la amanta.
Oricum au suferit mult amandoi ( el pe buna dreptate ).
Chiar la inceputul intamplarii vara-mea a vrut sa printeze toate mail-urile de amor ale cucoanei si sa le trimita sotului ei, sa vada si el cam ce preocupari are consoarta.
Nu a facut-o in mare parte fiindca am insistat eu , in parte fiindca s-a gandit ca respectiva are un copil de aceeasi varsta cu al ei si ii parea rau sa-i distruga familia.
Lucrurile pareau sa se fi linistit pana saptamana trecuta cand sotul vara-mii a venit si i-a aratat un mesaj de la fosta amanta ( " imi lispesti,sentimentele mele sunt la fel...bla , bla )
Acum pana si eu oscilez intre : "fii o doamna si da-i ignore" si "fa-i viata praf".
Voi ce ati face , ce sfat sa-i dau ?
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monixy/monixy.jpg)
monixy spune:
daca sotul a ales familia si a parasit amanta , atunci nu vad care-i prob ca femeia aceea si-a exprimat "opinia" sentimentala . civilizat ar fi ca fostul amant ori sa o ignore , ori sa-i spuna politicos ca relatia lor e de domeniul trecutului si nu doreste sa mai pastreze in nici un fel legatura cu ea . daca e genul de amanta insistenta , mai bine o invita amandoi la o cafea ca sa-i explice care-s granitele teritoriale familiale , si sigur o sa priceapa .
daca incearca sotia sa strice casa amantei , cine stie ce surpriza mai are , ca poate femeia , libera si nemaiavand nimic de pierdut , va incerca sa-si recucereasca fostul amant , si de aici , neplaceri si nervi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
nu prea am inteles. daca lui i-a parut rau si s-a despartit de amanta, de ce vine acuma sa ii arate sotiei mesajele de la amanata, ca nu l-a uitat etc?
el ce vrea?
ea ce vrea?
ea vrea razbunare, am inteles. sa-i spuna ei ca daca nu se potoleste o spune sotului. poate asa se cuminteste.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](images/user_man.png)
reiki spune:
Simplificand tu intrebi: Sa fie sau nu o doamna?
Deci... doamna sau scorpie? Grea alegere.
puppe spune:
Daaaa, si eu zic la fel ca monixy.
Stii ce-as face eu daca as fi in locul verisoarei tale? Mi-as face niste poze cu barbatu', la mare love si pusi-pusi, si l-as pune sa ii trimita el un mail (SCRIS DE MINE!!!!! CUM VREAU IO!!!! DAR SEMNAT DE EL!!!) si as pune ca attachments toate pozele noastre de super indragostiti, cu data exacta la care au fost facute. Hai, zi-mi ca nu se va zgaria aia pe ochi!!!
dov spune:
daca el nu i-ar fi aratat mesajul cel nou, si ea ar fi aflat prin cine stie ce conunctura, ar fi fost foarte rau, ar fi parut ca el ascunde ceva...mie mi se pare ca el a procedat super corect.
daca ink vrea sa fie o doamna...ar putea sa o ameninte doar ca-i va anunta familia, si apoi, in cazul in acre aia nu se potoleste, sa o faca...desi, s-ar putea ca tocmai aflarea vestii sa salveze si cealalta casnicie...poate doar le lipseste ceva, cine stie?s-au vazut multe...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Banuiesc ca barbatul verisoarei tale i-a spus ca ea a aflat ca umbla cu ea(amanta) si ca stie de mail-uri.Totusi eu cred ca respectivei nu ii prea pasa daca afla sotul ca ar fi avut un amant daca tot insista.Eu zic sa isi vada de treaba ei(verisoara ta) si sa nu ii faca un 'bine' ei(amantei) pt ca fiind libera ca pasarea cerului sa nu isi scape sotul din maini.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
danet spune:
I-a aratat mesajul ca sa-i dovedeasca omul, ca e de bunacredinta.
Vara-mea se gandea ca daca ar fi pus-o la punct de prima data nu ar mai fi incercat sa se amestece din nou in relatia lor.
Practic din tot scandalul, tipa a iesit fara nici o "zgarietura" desi nu merita.
Si da, cred ca ii pasa daca afla sotul,ptca a fost foarte precauta in aventura asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
de la sot trebuie sa vina rezolvarea
desi daca tipa e scaiete, va fi cam greu
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
DoamnaT spune:
Am fost in situatie asemanatoare 99%. Cel 1% diferit e ca respectictiva cu care s-a incurcat al meu e divortata.
Eu am ales ignore-ul. Asta doare cel mai tare. Sotul meu i-a explicat ca s-a terminat intre ei, insa ea continua sa-si faca drum pe unde stia ca el poate sa o vada si cine stie? poate sa se razgindeasca. Imi facea mie tot felul de sicane, de exemplu voiam sa parchez masina in parcare si ea nu voia sa se miste ca sa pot eu sa trec. Atunci i-am dat un claxon in nas s-a intors toata lumea sa vada si ea a rosit toata. Puteam sa fac scandal, pt ce? Pt o vagaboanda nerusinata, nu ma cobor la nivelul ei.
Parerea mea este ca verisoara ta si barbata-su sa o ignore complet, sa nu raspunda la provocari si sa nu intoarca nici unul capul dupa ea.
Bafta si pupici
Ps. Stiu ca e o situatie tare nasoala si grea dpdv sentimental, insa lucrurile se vor aseza in timp. Cel putin la noi asa a fost. Sotul si-a invatat lectia si eu am invatat ca niciodata sa nu spui "niciodata"