soacra noastra "cea de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 14
maru spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
pot sa ma plang si eu de a mea???
http://monicabombonica.hi5.com
http://tt.lilypie.com/5Z8Wp3.png
After all, tomorrow is another day to get
zi-i
asteptam cu sufletul la gura!
ps: mie tare bine mi-a prins emigrarea
Doamne'ajuta!
POZE
aidaciolac spune:
Vrem sa citim suspansul Nu vezi ca deja suntem curioase?
maru inca nu te-am uitat ... povesteste si tu de soacra ... vezi ca si tu ai baiat
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
mama ce soacra..........si cum s-a terminat povestea o mai primeste la copil, in cazul asta e de ajutor mai mare cresa!
iar ea socara sa isi vada de treaba ca de copii nu e in stare sa aibe grija............
TOATE UNA SI UNA!PARCA-S VORBITE INTRE ELE!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Nuu, nu-s toate vorbite intre ele, a mea e painea lui Dumnezeu (parca ar fi soacra lui Hannen), io n-o dau la nimeni, parol!
Nu stiu daca ma iubeste, dar tot ce face pt mine, nici mama nu ma ajuta ca ea...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
miruta spune:
Vai , dar inainte , baiatul meu imi spunea tot!( inainte de a se insura adica )...probabil ar trebui sa ii spuna si cand.....
Dar el ce mananca toata ziua cand tu esti la serviciu?O sa se imbolnaveasca ! ( sotul lucreaza in ture si mai este liber si in cursul saptamanii) .
De cand s-a insurat ,s-a racit foarte mult de bunica lui ....si ea l-a crescut .Cand sunteti in concediu ar trebui sa va duceti sa mai dormiti si voi pe la ea , sa mai stati cu ea ..ii mai duceti cate ceva .....
.
Si lista contiua ......si e mult prea lunga .
analessya13 spune:
Ma inscriu si eu aici cu soacra mea ce de toate zilele.
A mea e italianca si tare rea de gura, inca de la inceput mi-a facut o sumedenie de probleme, au fost si multe certuri.
Acum s-a mai calmat de cand am copil, dar tot isi mai baga ea coada cand nu trebuie si tare ma mai enerveaza.
Pe langa soacra eu mai am si cumnatica leit ma-sa.
criu spune:
foarte tare subiectul eu cred ca a mea castiga concusul. pur si silu nu o mai suport si exact ca si analessya am si eu o cumnata nesuferita care sta tot timpul pe la mami sa mai suga si ea
marcellinna spune:
Fetelor,daca ar fi sa se desemneze premiul "cea mai acra soacra din lume" cred ca vecina mea l-ar castiga cu brio.
Femeia asta e monstruoasa de-a dreptul.
Dupa ce si-a epuizat nervos toti fiii fiicele/, nurorile/ginerii si nepotii(si un pic si vecinii,in care ma includ si eu) ,a fost (in legitima aparare a sanatatii mintale ) ca familia sa ia decizia ca ea,vecina mea sa se mute frumusel inapoi la casa ei (adica in apartamentul de deasupra mea)si sa stea singura,sprijinita fiind (magistral) de toata familia din toate punctele de vedere.
Acum , batrana a luat o alta hotarare(si mie mi s-a ridicat parul pe cap cand am auzit-o):
"Eu nu mai vreau sa stau singura,fata mea(fiica asta a ei e o femeie ajunsa la varsta de aproape 60 de ani),am sa o oblig sa-si paraseasca sotul si ma mut cu ea,ca si asa ginerele meu nu a fost in stare toata viata sa-i faca fiicei mele baremi un copil! Eu sunt mama ei si sunt mai importanta decat sotul ei."
si nu sunt alte emoticoane ca sa exprim totul.