Cafea cu aroma de femei - 28
Raspunsuri - Pagina 9
belutza spune:
quote:pai la cat e omu de orgolios , nu zice ca a vent sa ne impacam , zice ca a venit sa-si ia boarfele . si ne impacam .. adica ne impacam inainte .. de data asta nu stiu cum va mai fi , am cam obosit, m-am saturat.bleah
Originally posted by fannna2003quote:DE CE?...aaa...stiu e mai puternica dragostea dupa o cearta...evident
Originally posted by belutza
eu in schimb m-am certat cu omu meu azi . acu nu ne mai cautam 3-4 zile ca asa-i la noi..si cand ma cauta , ma cauta ca sa-si ia boarfele , nu de alta.
Real love stories never have an ending.
beauin cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
belutza spune:
mai fetelor , da` tacute sunteti azi ...
care vrea nuga cu stafide?? mmmm , ce buna e ..
slimatei spune:
quote:
dupa ce naste, stefania n-o sa mai aiba timp de noi ... tre` s-o taiem de pe lista. gata!
alege tu cum vrei sa fiu taiata.. sau sa nu te tai eu... prima...
asa
asa
sau asa
...?Stefania X 2
32+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
belutza spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
dupa ce naste, stefania n-o sa mai aiba timp de noi ... tre` s-o taiem de pe lista. gata!
alege tu cum vrei sa fiu taiata.. sau sa nu te tai eu... prima...
asaasa
sau asa
...?
Stefania X 232+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

glumeam Stefanio

lulu_boches spune:
quote:Ora me asexuala a devenit zi sexuala.
d-na W zicea mai de dimineata ca i s-a stricat compu`.poate-si revine-
Maadi si Aida, nu mai la
, va sta capu.Atit pe mine cit si pe Ioanaradu, ne f..e.................O LLLLENNNEAida - azi mi-a spus husbantul ca vine mai repede acasa, poate pe 26 oct.Oricum eu m-am obisnuit sa ma trezesc cu el acasa mai repede decit zice.El spune ca imi face surpriza, dar el nu stie ca un divort e mai scump decit un telefon..
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
slimatei spune:
multumesc fetelor de incurajari...stiu ca nu mai e mult...dar tocmai asta e perioada cea mai nasoala..da trece asta si vine alta....
.. da' sa nu credeti ca scapati de mine...poate in primile zile cat imi ia sa ma obisnuiesc cu situatia o sa ma vedeti mai rar... dar dupa... nici sa nu indrazniti ca scapati de mine
...auzi belutzo...
Stefania X 2
32+
belutza spune:
quote:oricum mai ai de asteptat . de-o luna tot zici ca vine acasa .
Originally posted by lulu_bochesquote:Ora me asexuala a devenit zi sexuala.
Maadi si Aida, nu mai la, va sta capu.Atit pe mine cit si pe Ioanaradu, ne f..e.................O LLLLENNNE
Aida - azi mi-a spus husbantul ca vine mai repede acasa, poate pe 26 oct.Oricum eu m-am obisnuit sa ma trezesc cu el acasa mai repede decit zice.El spune ca imi face surpriza, dar el nu stie ca un divort e mai scump decit un telefon..oricum, ca vine in 26, sau in 31, tot intre usi faceti nani..Eu v-am avertizat..
Lena
sa intelegem ca nu mai intri sa ne saluti daca-ti vine barbatu acasa . da` de dat jos din pat , o sa te mai dai ?
slimatei spune:
quote:
Originally posted by lulu_bochesquote:Ora me asexuala a devenit zi sexuala.
Maadi si Aida, nu mai la, va sta capu.Atit pe mine cit si pe Ioanaradu, ne f..e.................O LLLLENNNE
Aida - azi mi-a spus husbantul ca vine mai repede acasa, poate pe 26 oct.Oricum eu m-am obisnuit sa ma trezesc cu el acasa mai repede decit zice.El spune ca imi face surpriza, dar el nu stie ca un divort e mai scump decit un telefon..oricum, ca vine in 26, sau in 31, tot intre usi faceti nani..Eu v-am avertizat..
Lena
buon per te!intre usi...
Stefania X 2
32+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
belutza spune:
quote:am auzit Stefanio . nu vrea nimeni sa scape de tine , Doamne fereste . AM glumit femeie
Originally posted by slimatei
multumesc fetelor de incurajari...stiu ca nu mai e mult...dar tocmai asta e perioada cea mai nasoala..da trece asta si vine alta...... da' sa nu credeti ca scapati de mine...poate in primile zile cat imi ia sa ma obisnuiesc cu situatia o sa ma vedeti mai rar... dar dupa... nici sa nu indrazniti ca scapati de mine
...auzi belutzo...
Stefania X 232+
sa ai grija de copchil acolo , lasa forumu`
slimatei spune:
te-am inspaimantat...
Stefania X 2
32+

in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele