Cafea cu aroma de femei - 28
Raspunsuri - Pagina 2
iuliana_2007 spune:
Eu am intrat sa vad ce faceti dar cred ca nu mai am cu cine sa vorbesc.Daca acum am culcat-o pe printesa ce era sa fac.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
iuliana_2007 spune:
Ce-i Belutza iar te necajeste Adina?
Numai de prostii de tine Adina
.Daca mai era si Wendy era si mai nasoala treaba.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
belutza spune:
iuliana , nu vezi ca fetele astea se duc asa de devreme la culcare , parca au muncit la camp :))
Real love stories never have an ending.
belutza spune:
daaaaaaa. Adina se tzine de prostii .. ea e capu` rautatilor. vrea sa ma vada neaparat bortoasa,da` n-o sa-i fac pe plac .![]()
iuliana_2007 spune:
Trebe sa te ti tare ca nu se stie cu vrajile ei ce face![]()
iuliana_2007 spune:
Una peste alta ce vrei?Fata sau baiat?![]()
Am vazut ca au luat-o si pe Aida la rost cu copchii.
belutza spune:
heh iuliana , pana la copchil mai este. in urmatorii 5 ani n-am de gand sa fac copii, dar pt cand va fi mi-as dori fetita.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by belutza
heh iuliana , pana la copchil mai este. in urmatorii 5 ani n-am de gand sa fac copii,

Ai grija ce scrii Belutzo ca ma trezesti din somn. Taman ce adormisem si eu...si Belutza scrie minuni pe-aici.
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
da` ce-am scris Adino de ti-am tulburat somnul ? ![]()
ia gata ! schimbati subiectul va rog ca de un capitol incoa` numa de copii se vorbeste.
iuliana_2007 spune:
Tu crezi ca vine cand vrei tu de multe ori?Si eu ziceam ca fac copii cam peste 5 ani si de unde sa stiu eu ca voi fi o mamica asa de tanara.
Bine recunosc ca nu credeam ca o sa dau peste un sot bun,ca altfel nu faceam copil ca nu aveam cu cine![]()