Cafea cu aroma de femei - 28
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
Mai sunt
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
marule nu cred ca nu reusesti .
Iti faci cont si urmezi pasii ...
ATENTIE! Ca sa vedem pozele sa alegi public shoebox.
si spor la treaba! 

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Heleu,fetili!Azi am avut o zi aiurea.Iar mi-a facut figuri tiroida.Acu' mi-e bine,ba chiar am calcat si kk alea de perdele

.
Fetelor care aveti barbatii plecati mult timp,asta nu va afecteaza relatia?
Noi trecem printr-o pasa nasoala,ne enervam unul pe altu' repede,ridicam tonul,eu ma simt schimbata fata de el.Sper sa fie ceva trecator.Ma doare,pt.mereu ne-am simtit facuti unul pt. altul,iar acuma...Cand pleca pt. cateva zile la ai lui,parca n-aveam aer,iar vara asta,cat a lipsit chiar m-am simtit bine.
maru spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
marule nu cred ca nu reusesti .
Iti faci cont si urmezi pasii ...
ATENTIE! Ca sa vedem pozele sa alegi public shoebox.si spor la treaba!
Matza Emma in actiune
aici nu se spune ca esit handicapat, ci ca esti challenged
so, eu sunt technically challenged
Doamne'ajuta!
belutza spune:
wonderful , afecteaza relatia , cum sa nu afecteze . ca ce ai facut , ca de ce n ai raspuns la tel , ca erai cu altu si etc ... da` asta-i situatia .
niciodata nu mi am dorit sa plece , dar in perioada asta .. imi doresc din tot sufletul sa plece mai repede ca mi-a mancat sufletu 8 luni de cand e acasa.
Real love stories never have an ending.
belutza spune:
quote:foarte . cel mai cel.
Originally posted by wonderful
De ce?E gelos,posesiv,impulsiv?
W
POZE
maru spune:
relatia e afectata
uite, Victor nu e gelos deloc, imi spune ca e chestie de incredere, ca are incredere in mine, ca pana acum n-am facut nimic sa stirbesc increderea asta. Eu sunt un pic geloasa, si incep descusutl
dar ne-am obisnuit de la inceput sa ne zicem toate cele intamplate, cu cine ne-am intalnit, ce am facut. Eu intotdeauna am avut o viata sociala mai bogata ca a lui, niciodata nu mi-a zis nimic, de ce am iesit, de ce am mancat cu aia si nu cu altii
mie mi-ar lipsi mult vorba lui, blandetea in gesturi, zambetul permanent de cand se trezeste pana se culca, felul lui ciudat de a face unele lucruri, care uneori ma enerveaza f tare, dar imi lipsesc cand nu le face, grija permanenta
Doamne'ajuta!
belutza spune:
ta nanananana si mi-am pus poze ... ihaaaaaa.
mersi mult aida 

maru , acum e randul tau sa-ti pui.
belutza