Cafea cu aroma de femei - 28
Raspunsuri - Pagina 12
slimatei spune:
tu macar incearca ..ce iti iese...iese...
cicamai bine sa iti para in viata rau de ceva care ai facut decat de ceva ce n-ai facut.....nu mai stiu cine avea motto-ul asta da e frumos tare..eu deatunci..ma arunc cu capul in garla...sa nu-mi para rau ca n-am facut-o

Stefania X 2
32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
belutza spune:
quote:
Originally posted by slimatei
tu macar incearca ..ce iti iese...iese...
cicamai bine sa iti para in viata rau de ceva care ai facut decat de ceva ce n-ai facut.....nu mai stiu cine avea motto-ul asta da e frumos tare..eu deatunci..ma arunc cu capul in garla...sa nu-mi para rau ca n-am facut-o![]()
![]()
Stefania X 232+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

nu esti sanatoasa stefanio .
io am avut companie .. a venit o pretena pe la mine la o barfa mica ca , daca m-am certat cu omu` nu prea am ce face si acum sun pe toata lumea ca inebunesc in casa singura.

Real love stories never have an ending.
aidaciolac spune:
lulule daca asa cum ai zis tu ... te strang de gat si te
si te
,
si mai ales 
Dar se pare ca faza nu o sa-ti mearga ca deja a inceput ritualul ![]()
HEHEHE
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
maru spune:
am facut poze, va trebui sa ma invatati cum le pun la semnatura, ca eu sunt toanta.
ce e cu linistea asta?
am si ecou

Doamne'ajuta!
belutza spune:
maru , si io-s mai 
. si eu am intrebat in capitolul anterior cum pun poze si a ramas ca-n pom . nu mi-a zis nimeni .
Real love stories never have an ending.
maru spune:
bella, ce te invidiez ca traiesti la Constanta, iubesc litoralul Marii Negre
i-am propus sotului meu sa venim o fuga pe litoral intr-o vara si a ras de mine o saptamana, m-a zis la toata lumea, (financiar cu banii care stau o saptamana la Marea Neagra ii stau 2 in Dominicana)
da mie tot mi-i dor
Doamne'ajuta!
MsLara spune:
quote:
Originally posted by maru
am facut poze, va trebui sa ma invatati cum le pun la semnatura, ca eu sunt toanta.
ce e cu linistea asta?
am si ecou
Doamne'ajuta!
Gata, am ajuns acasa! Maru, asteptam pozele! Pune link-ul la semnatura (in profil) ca apoi te invata [b]wonderful [b]sa apara doar un cuvant!
Lali
aidaciolac spune:
Intrati la pozele mele si faceti cont nou cu numele vostru.
Pe contul vostru incarcati pozele.
Ca sa le putem vedea trebuie sa faceti albumul public , altfel nu il putem vedea.
Dupa ce veti face cont veti avea adresa voastra si pe aia o scrieti la semnatura.
Dupa o sa va invat sa ascundeti link-ul sub cuvant.
Spor la treaba.
Astept intrebari si nelamuriri 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune