tratament FIV

tratament FIV | Autor: mihaele

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor spunetimi si mie cat costa tratamentul pentru stimularesi daca da reactii adverse eu am probleme si cu inima stiti ceva am voie sa fac fIV am prolaps de valva mitala .Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

MihaeleAICIgasesti aproape totul despre fiv,pe prima pagina..iar fetele de pe acest subiect sint foarte dragute si saritoare sa te ajute sa intelegi multe din tainele fiv-ului..succes

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mihaele, preturile le vezi pe prima pag de la sub FIV. Ai sa vezi ca preturile variaza mult in fct de spital /cabinet (intre 1500 eur si 3-4000 eur). Cat despre pb ta cu inima nu stiu sa-ti raspund, numai doctorul spec in infertilitate iti poate spune asta. Dr tau cardiolog ce a spus? Ai putea duce o sarcina la capat? Tratamentul pt FIV cat si sarcina dau reactii/simptome diferite de la persoana la persoana. Chiar si aceeasi persoana dc face acelas tratament de 2 ori poate avea reactii/simptome diferite. Totul depinde de echilibrul hormonal in ac moment.
Succes!

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput