Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )
Raspunsuri - Pagina 14
zozela spune:
Raluca sunt foarte importante Kg.in sarcina!!Riscurile asociate unui exces ponderal in timpul sarcinii nu-s de neglijat:aparitia unui avort spontan,hipertensiune indusa de sarcina,nastere naturala mai grea,diabet gestational,etc.
Deci..nu-i prea roz situatia cu kg.astea..
Ela..
in 18sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Zoze, acus' aflu si eu, desi pana marti mi se pare foarte multtttt! Maine mergem sa luam patutul lui bebe, abia astept , iar pentru lenjerii mai stau sa vad ce culoare iau .

Ioana, succes azi la doctor!
De Mocanita mai stiti ceva, nu a mai dat nico-un semn de multisor! Sper sa intre sa ne zica ca e bine.
CLAU
20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
ralucaspm spune:
Sovi, dar Alexandru are "r". Ii pui Vasii Alexandru si il strigi Sasha, ca doar n-o sa-l strigi si cu numele de familie
. Mie imi place mult Sasha. Parca Vasii Vladimir, are mult "V"...
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)
zozela spune:
Wooow Clau v-ati pus serios pe treaba!
Sa ne pui poze cu patutul!
Eu astept morfofetala din Noiembrie si pe urma ma pun serios pe treaba(achizitii)..Pana atunci..mi-e teama sa nu patesc precum Andre!![]()
Ela..
in 18sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
ralucaspm spune:
Deci, Ela, eu am scris aici ca sa vada si fetele care spun ca lasa ca le dau eu jos pe urma. Bine ca si eu am in plus de cat ar trebui, dar incerc sa nu depasesc f f mult. La Ioanna am luat 15 kg, desi dr imi spusese sa nu iau mai mult de 12. Oricum am fost multumita. Sper ca si de data asta sa nu iau mai mult, desi parca nu mai pot sa le tin in frau. Cred ca pana si 17-18 e binisor, dar 20 ...
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)
CristinaGoji spune:
Mie-mi place mult Alexei, de fapt asta e si numele la care m-am gandit eu. Sotul deocamdata nu este de acord, dar trebe sa asortam si noi cu numele de familie, care e tare anapoda. Si lui Vlad am vrut de fapt sa-i pun Vladislav, dar cum numele de familie este cam dificil, ma gandeam ca daca-i mai pun si Vladislav, clar o sa-i poceasca toata lumea amandoua numele. Asa ca a ramas Vlad. Acum imi bat capul cum se va numi bb2, daca ii sa fie baiat, ca daca va fi fetita, va fi clar Daria. Lui Alexei ii poti zice si Aliosha (nu-i asa ca suna fain!). Mie Vladimir nu-mi prea suna fain, dar numai din cauza ca Vladimir e si Vova in rusa, si mie Vova de fapt nu-mi place. Dar cum aici putina lume stie de Vova, n-ar fi o problema. La mine-i musai sa fie prenumele cu tenta ruseasca sau poloneza.
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
gbutucica spune:
Diana(sper sa nu fi incurcat) io rabdare am , inspiratie satu mai prost , da,desi m-am apucat de altceva gandul tot intr-un loc imi e. eu pup la tine
Ela , eu te pup si appreciez ca vrei sa ma ajutzi da uite ca nu vreau, ce... vrei sa-mi sustragi locu', sa-mi iei functia?? ete na nu-ti dau.
RaluSPM pup si la tine
Sovi Originala si pe tine pup
pt sfaturile bune. mie inca nu-mi trebe dar e bine de stiut .
inca n-am facut nika cu proiectu ..........(offf si tre sa fie gata marti la 12..
Giani
20+
sau
?
oare ce aduce barza-n cioc
clauclau spune:
Da Zoze, ai dreptate sa mai astepti pana la morfofetala! Eu cum marti "scap" de ea, am liber la cumparaturi de bebe, nu ca as fi stat potolita pana acum
!
Vad ca majoritatea sunteti acum in febra numelui, va urez sa aveti inspiratie multa si sa alegeti cele mai potrivite nume pentru puii vostri dragi! ![]()
CLAU
20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
Simo27 spune:
Nicoleta,da,stiu ce am in burticuta:BAIETEL,inca unul,spre marea bucurie a lui David!Stiu de la 18 saptamani,am fost la Eva si s-a vz foarte clar,vorba uneia dintre randunici, o sa fiu soacra mare!eu vreau 3 copilasi,si sigur si al treilea o sa fie tot baiat si atunci o sa fiu" Soacra cu 3 nurori",
sotul meu le plange de pe acu pe nurori...de ce oare?!
Simo,mamica lui David
,
19+ cu 
ursuleata spune:
da sovi, nu trebuie sa mai tipam.
Cum v-ati simtit pana in 13 sapt? v-a fost rau?
Unde faceti morfologica?
+12