Casnicutze sexy(140)
Raspunsuri - Pagina 18
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Danelutza...
Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
se fac singure?
Miki
monica-elizabet spune:
mikiii...ai aparut 
noi am fost pe-afara si numai bine ca a inceput ploaia
asa ca am intrat in casa si ne-am pus iar pe mancat 
aida
uite-ti dau pm cu reteta de la miha, ok?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
monica-elizabet spune:
m-a zapacit ruxi pe-afara a bagat umbrela in toate lacurile...in loc sa o tina deasupra capului
sa nu o picure ![]()
fug si eu sa calc lucrushoarele lui alex pentru maine la gradi
va pup
noapte buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
mikiriki spune:
Am pregatit cafeaua. O las in termos pana va treziti. 

Danutza cafeaua ta am pus-o deoparte. tie-ti place rece ![]()
Am fuuuuuuugiiiiiiit in pat. Imediat se trezeste soatza si ma gaseste tot la Pc ( aici m-a lasat , aici ma gaseste
)
Miki
ange spune:
alinutza,sa-ti traiasca printesa
la multi ani cu multa,multa sanatate si noroc 
cu ce ne cinstesti?
la mine au fost astazi 26°

chiar ca s-a intors domnne' lumea cu fundul in sus 
vai ce mi-au vazut ochii la stiri.nu pot sa cred.auzi ger si zapada la Romanica in octombrie?!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
OlgaTarziu spune:
Salut.
Am aparut acasa vineri. De atunci Tony zici ca e lipit de mine. Cand m-a vazut mi-a sarit in brate si nu s-a mai miscat vreo 10 minute.
La conferinta nu ar fi fost chiar rau daca nu duceam dorul baietilor mei in halul in care am dus.
Duminica am fost sa culegem dovleac si sa ne dam cu tractorul....A fost super. De atunci Tony explica la toti ca are his own pumpkin ![]()
Chiar le ziceam la fetele de la mai iunie ca Tony s-a dat intr-un magazin de jucarii cu scuterul asta http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2773802&kw=scooters&origkw=scooters&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384 si cu o bicicleta pe 2 roti iar.( de aia cu doua rotite mici pe laterale, dar oricum nu ai un echilibru ca pe tricicleta, plus ca e mult mai inalta)ca asta http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2853627&kw=bikes&origkw=bikes&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384&f=PAD/Boy%20Girl/Boys
clar va fi cascador. In parc merge pe monkey bars pe unde nu se baga copii de 4 ani. Pur si simplu nu e normal. Dar am inteles ca Isa e varianta feminina.
Mersi de intrebare Monica.Suntem aparent bine.
Bafta Liana.
Miha totul va fi bine. Take it easy. Esti fata desteapta si o sa razbesti tu cumva cu 2.
Pe bune daca mai am timp sa stau. Trage Tony de mine.... Sper sa revin curand
diadaniela spune:
neata!
Danelutza,m-am uitat,m-am sucit ,m-am invartit,m-am uitat iar ! domle, unde e baclavaua aia?
LA MULTI ANI,ALEXA!
doibebei spune:
buna fetele sexoase!
maaama da' mult ati mai scris....eu nu pot tine pasul cu voi ,dar va multumesc ca m-ati primit asa cu drag...va multumesc la toate !

Lianooooo daca mi-ai raspunde la tel ar fi si mai bine, soro, ca te-am sunat imediat ce am avut nr ala de unguri da' n-ai binevoit!Pozele alea sunt de acolo de unde stati voi? Super tare frate! parca sunteti la munte in pensiune! Cum te simti? Sunteti bine?
Pe mess te-am ratat, dar daca poti intra asta seara, ajung acasa pe la 8 , ca sunt tura a doua.
Salu toate fetele si va doresc o zi frumoasa!