de la ce virsta incep sa creasca sinii la fetite?

de la ce virsta incep sa creasca sinii la fetite? | Autor: bebe03

Link direct la acest mesaj

intreb asta fiindca fetita mea are 6,6 ani,este destul de dezvoltata are 1,40 si 32 de kg si fiind grasunica parca am impresia ca se dezvolta si sinii, si ma intreb cumva sa nu fie prea devreme, e doar o impresie oare de la faptul ca e grasuta, ...poate fi ceva hormonal? sa merg la medic?
nicol si raluca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

nepoatei mele i-au crescut sanii (inclusiv a aparut parul pubian) la 7 ani si 2 luni. Ozi are 8 ani si cinci luni si are momente cand se ingrasha si parca s-ar zari ceva dar cum se costeliveste cum ramane pieptul plat...face si inot si are musculatura toracica puternica
oricum are destule prietene cu pana la jumate de an mai mari care au tzatzici
fetita ta este foarte inaltuta si de dezvoltata...eu zic sa nu-ti faci griji decat in privinta a ceea ce mananca (noi am scos de vreun an carnea de pui din meniu, mezel de orice coloratura...maxim 30gr/zi carne de vita si asta nu zilnic).

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

MULTUMESC gratiela, ralu e inca la gradinita cu program prelungit, maninca acolo, iar despre a controla alimentatia e destul de greu, e un copil f. hranaci s-a nascut de 4 kg, si nu am avut-o prea bolnavicioasa asa ca...oricum nu pare grasa ca e si inalta dar totusi..e indesata, are burtica,falcute...am incercat si noi cu inotul dar nu prea a mers...cit despre carnea de pui nu prea inteleg de ce a-ti scos-o din alimentatie...la noi nu cred ca s-ar putea ca toti suntem carnivori si fara copanel ..e greu, dar maninca echilibrat si fructe si legume, am renuntat insa la multe dulciuri nici nu mai fac in casa, iar mezeluri numai pe la evenimente, nu in mod curent
numai bine
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pai puii astia cresc intr-o luna cat altii intr-un an multumita concentratelor si antibioticelor...nu ma mir atunci ca apare CM la fetite mici...

24+

Mergi la inceput