ati urmarit " cazul Elodia"?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

M-AM SATURAT DE CAZUL ELODIA. SI DE OTV-UL CARE MEDIATIZEAZA ACEST CAZ CEL MAI MULT. AU AJUNS LA AL 70 SI CEVA EPISOD. FAC PARIU, CAND PRESA, STIRILE NU VOR MAI DIFUZA ACEST CAZ, IN MAXIM O LUNA O SA SE UITE TOTUL.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

la fel s-a intamplat si in cazul ralf Elevul care s-a sinucis pentru profa` de romana.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduluca spune:

Nu urmaresc OTV, nu ma intereseaza, dar mi-e mila de copilul Elodiei, ce-o fi in sufletelul lui, cum intreaba de mama lui...
Vad la ai mei daca nu ma "gasesc" 5 minute, cum intreaba "unde-i mama?".
Singura vina pe care eu personal i-o gasesc Elodiei (in afara de cum naiba l-a ales pe Cioaca de sot...) este ca nu si-a rezolvat situatia cu el si a ales sa traiasca o viata dubla. Putea sa divorteze si gata.
Viata pe care a trait-o cu Cioaca nu putea sa-i multumeasca pe niciunul dintre ei, s-a acumulat ura si uite la ce s-a ajuns!
Nici eu nu inteleg de ce nu-l aresteaza odata, daca procurorul e convins ca el a omorit-o? (si eu sint convinsa de asta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Nu-l aresteaza pentru ca nu sunt probe concludente.....doar pur speculatii...la fel cum si mascaricii de la OTV - Lazarus si echipa lui- fabuleaza.....
Daca erau probe clare eu cred ca era de mult arestat Cioaca.

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Noi martori.Vecinii care locuiesc dedesubtul ap.Elodiei si Cristian dau declaratii.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=192543

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Scuzati-mi ignoranta, nu stiu mare lucru despre caz, dar pe bune: Elodia si Cioaca? De ce nu Anisoara si Costel?...mie una mi se pare o mare facatura, pusa la cale nu stiu de cine. Am inteles ca OTV-ul dezbate cazul foarte in amanunt...va dati seama ce parere proasta are mister Diaconescu despre romani? cred ca ne crede tare idioti.
E adevarat ca Cioaca primit o masina din Germania? Daca da, atunci e cel mai tare, jos palaria.

Eu una ma gandesc sa inscenez moartea pisicii mele, pe care nu o am inca
, dar promit sa o achizitionez...poate i se face cuiva mila de suferinta mea, si-mi face cadou o casa...oare cer prea mult?

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Cica a disparut una. Mai multe nu stiu si nici ca m-ar interesa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

www.realitatea.net/134167_Cristian-Cioaca-a-fost-retinut-pentru-24-de-ore-.html" target="_blank">Cioaca-retinut
www.antena3.ro/Cioaca-retinut-pentru-ca-a-patruns-ilegal-in-computerul-Elodiei_jst_44391_ext.html" target="_blank">Cioaca a fost retinut pentru 24 de ore

Foto Ralu

A fost eliberat

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput