ati urmarit " cazul Elodia"?
Raspunsuri - Pagina 3
rhoneea spune:
S-au gasit manusi cu ADN-ul lui Cioacahttp://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190528
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
rhoneea spune:
Elodia este masochistahttp://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=190378
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
capcaunul spune:
Cat de tampiti ii cred pe proprii telespectatori cei de la OribilTV s-a vazut acum doua zile cand mult asteptatele poze trimise, chipurile, de NASA la rugamintile lazaresciene s-au dovedit a fi, pentru cunoscatori, simple poze din baza de de imagini a Google, accesibile tuturor romanilor care se joaca cu GoogleMap sau GoogleEarth.
Dar cum consumatorul de OTV nu prea a auzit de net, daramite de GoogleEarth, imi si imaginez cate sute de mii de guri au ramas cascate privind zoomurile, rotatiile si mai ales efectele 3D ale imaginii de pe care lazariotii nici macar nu s-au obosit sa dezactiveze toate markerele . Pe fundalul imaginii din GoogleEarth se auzeau comentariile fantasmagorice ale celor din studio despre satelitii NASA focalizati pe cazul lazarodia.
miki68 spune:
Eu una habar n-am daca e moarta sau nu, daca a omorat-o Cioaca sau nu, dar stiu sigur ca mi-e greata de emisiunile maraton ale OTV in care tot felul de escroci si neaveniti isi dau cu parerea (nu le urmaresc, insa butonand telecomanda, inevitabil trec si peste OTV). Ma intriga faptul ca in acest caz se folosesc atatea resurse (umane si financiare) pentru gasirea probelor si ipoteticului cadavru, iar in alte cazuri (al baietelului din jud. Constanta gasit intr-o rapa mort de foame si frig dupa ce se ratacise de parintii aflati la picnic sau al Larisei Chelaru, gasita la containerul de gunoi de langa blocul in care locuia sau al fetitei gasita descompusa deja intr-un depozit/grajd la nici o suta de metri de casa)au renuntat destul de repede la cautari. Probabil pentru ca acesti copii nu erau ai unor persoane influente precum disparuta Elodia (avocata cu cota mare si, se pare amanta de SPP-ist).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
bibyrox spune:
Ma nu stiu ce sa zic... Nu prea urmaresc OTV-ul dar din cand in cand mai citesc titlurile si daca e ceva interesant ma uit putin pt ca mai mult de 15 min nu prea pot rezista. Sunt chiar enervanti cu comentariile lor dar in fine.
Parerea mea este ca e moarta si el a omorat-o! Toate probele, toate indiciile il condamna! A picat pana si testul cu detectorul de minciuni... Nu inteleg de ce naiba e inca liber!
O graviduta in al-!!!
Biby
34+ Bogdan Alexandru
antosit spune:
Eu ma intreb cat o sa o ai tina OTV-ul langa cu acest caz!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
rhoneea spune:
Gata inca putin si il prind pe Cioaca!http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190807
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by antosit
Eu ma intreb cat o sa o ai tina OTV-ul langa cu acest caz!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Pana cand o sa apara altul...mai mult sau mai putin spectaculos.
Sheherezada si Maia-Iulia
Poze
rhoneea spune:
Elodia este cautata printe cruchttp://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190943i.
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien