Cafea cu aroma de femei -27
Raspunsuri - Pagina 6
belutza spune:
da` cum fac sa-mi apara albumu aici ?? ca ma doare capatana ..m-am chinuit de-am inebunit.
Real love stories never have an ending.
Maadi spune:
Neata fetele.
Hai ca dau eu cafea tare
, cafea decaf, ceai, ciocolata calda, ciocolata alba, si ce va mai vrea sufletelul. Plus o
gustarica
Principe - Super retetele cu broccoli, dar mai ziceai de ceva cu galuste si broccoli. Poti sa ne dezvalui secretul si noua?
Stefi - Sa stai linistita si sper sa-ti treaca cat mai repede greturile si sa ai o zi frumoasa.
Pupici la toata lumea.
A_Iulia spune:
Le-am gasit! 

N-am intors nici un pahar, Lali, si chiar daca intorceam, aceleasi sanse aveam sa le gasesc.
Erau intr-un cos in care-si tine Vivi papusile. Avand in vedere ca are vreo 8 cosuri in total cu diverse, e fost doar o chestiune de perseverenta in a le gasi.
Nu cred ca e vina ei, e a mea in primul rand ca le-am lasat la ea in camera pe pat, si in al doilea rand mama - cand i-a strans papusile de pe pat si le-a bagat in cos a agatat si cheia.
Cu ocazia asta am facut ordine prin casa - ce balamuc era. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
'neata mey!
aaaaa
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
iuliana_2007 spune:
Buna gagici,
Am intrat sa va salut si sa fiu si trecuta ca prezenta ca sa nu ma luati mai incolo de ciuf ca cica lipsesc nemotivat.![]()
Va doresc o zi splendida.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
principeso- tu scrie, ca eu bag la "tartacuta".N-am gatit niciodata si in niciun fel brocoli.Vine husbantul acasa si vreau sa ii fac surprise.vezi poate imi dai o reteta, de o sa dea cu mincarea dupa mine.
Apropos, fetele care faceti misto de oamenii necajiti, din 31 oct sa dormiti intre usi...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
DE CE?

Matza Emma in actiune
belutza spune:
lulu , tu ai fost la mare in perioada aia cand au fost furtunile alea si s-au inundat hotelurile| ?
ca parca asa am tinut minte.
A_Iulia spune:
Ca-i vine barbatu' acasa, de aia! Ufff grea mai esti de cap! ![]()
E fraiera, ca toata lumea a zis sa se rezolve cu vecinu'...da' daca ea nu vrea, poti s-o fortezi?![]()
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
fetelor imi pleaca si mie omu` luna asta sau luna viitoare vreo 6 luni asa ... aoleu mama mea.. adino te chem sa-mi tii companie noaptea ![]()
![]()
aidaciolac spune:
Si mie imi vine omu' acasa
... cam pe vineri noaptea ..., dar daca prinde un stauff pe Germania ... intarzie o zi ![]()

Matza Emma in actiune

, din 31 oct sa dormiti intre usi...