FIV 140

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ceau tuturor fetelor de aici,
vin de la fiv ungaria, am intrat sa va salut si sa-i urez multa bafta Korei, sa fie oute de calitate ca asta este cel mai important. tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora, , bune vesti ne dai, sa o tii tot asa!
ma rog la Doamne Doamne sa reusesti si sa ma tragi si pe mine de manuta.
eu inca nu am inceput demersurile pentru Fiv 2.
ce mai stii de clinica cea noua a dr.-lui T.?
iti tin pumnii sa mearga totul foarte bine si sa te muti odata la odiseeee!

-ici pentru toate fetele si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetelor!! Multumesc mult de incurajari tuturor! Am venit de la punctie si mi-am revenit si eu putin ca eram fff ametita dupa anestezie...deocamdata sunt bine, nu ma doare burta decat f putin disconfort....si am avut 13 ovocite! Sa dea Domnul sa se combine acum cu "gigeii" sotului si astept cu nerabdare sa vedem cati embrionasi vor fi!
Bafta tuturor fetelor care urmeaza sa fac punctia, ET-ul.....sa fim in curand toate cu burtici! cred ca ma duc sa ma intind iar in pat ca parca se invarte camera cu mine.
Va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bravo,Ayda,super productie!Doamne ajuta sa se iubeasca toti acum cu si sa ai embrionasi de calitate.

Fetele,nu ne aratati si noua poze de la intalnire?Nu am visat,nu?Ieri ati avut intalnire,asa-mi amintesc

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

LachiLA MULTI ANI!!!sa ai o viata frumoasa alaturi de printesele tale dragi
ayda
flori cum te simti?tot in patut?ce fac bebeii??
koricica sint cu pumnnii strinsi

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

chiar asa...nici o poza de la intilnire??
kittuta ce face simburelul?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Zouzou:in pat,da!Pai,ce altceva sa fac?!? Sper ca puiutii sunt bine,de 2 zile am ceva dureri ca la ciclu seara,iar azi au fost niste intepaturi mai curioase prin zona ovarului stang...Ce-o fi insemnand....numai DD poate sti...Incerc sa nu-mi fac vise desarte,dar nici nu vreau sa fiu pesimista....

Aaaa si de azi au inceput sa ma doara si sanii...cam tarziu,nu?

Tu ce faci? Nu "scoatem" nimic de la tine???

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Avalon: iti multumesc mult,sper totusi sa dea chistul inapoi dupa menstruatie(iau si tratamentul naturist cu mladite de zmeur si muguri de coacaz negru,plus carpicon ) si sa nu mai ajung la laparo.Tu ai sanse mari de tot de data asta asa ca iti urez bafta multa! Te pupic!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, intalnirea a fost super ca de obicei, am pus mana pe 2 burtici, a Shericai si a lui Ciarli (sa dea Domnu' sa se ia) da' poze sa stiti ca n-am facut.
Aly, ce s-a intamplat, n-ai mai reusit sa ajungi?
Avalon, bafta multa sa fie bine de data asta.
Nusy, cand mergi la eco?
Marrina si eu ma gandeam sa fac analizele astea genetice desi sunt ca picatura in ocean, dar decat deloc...
Feli, trimite-mi si mie lista cu analize data de Cocei.
Fetelor, am o intrebare. Credeti ca e prea devreme sa fac Papa Nicolau acum la primul CM dupa FIV? Sau ar trebui sa astept inca un CM? Ramica, zicei ca trebuie facut oricum dupa ovulatie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetelor, voi cum stati cu sanii?Ca mie , de ieri au inceput sa mi se mareasca si sa devina durerosi.Asta e semn rau, asa mi se intampla, de obicei, inaite de ciclu.Am inceput deja sa ma ingrijorez...
Si o alta nedumerire am.Ca nu am indraznit sa il intreb pe prof, ce s/o fi intamplat cu foliculii care de fapt erau chisturi, le/au extras la punctie sau i/au lasat acolo pe ovar?!

Mergi la inceput