FIV 140
Raspunsuri - Pagina 17
Boo spune:
Salutare fetelor !! Vin si eu peste voi cu o rugaminte. Am tot citit ce ati scris pentru ca eu ma pregatesc pentru primul FIV din viata .. sper si singurul
Am endometrioza, operata acum un am dar refacuta, chisturi pe ambele ovare. Natural nu a iesit asa ca am ajuns sa fac FIV. Am hotarat sa fac la Med New Life, cu dr Ron El si sunt programata pentru 25 noiembrie. Inca nu am inceput tratamentul, iau doar AC de 2 luni.
Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti, cele care ati facut acolo - multe vad ca ati fost la Giulesti, asa ca nu stiu exact cui sa ma adresez, cum vi s-a parut MNL ? Sunt ok doctorii de acolo ? Cum au fost procedurile ? Puteti sa-mi dati mai multe detalii, pareri.. orice..
Puteti sa-mi scrieti pe PM daca nu imi raspundeti aici.
multumesc mult !
antosit spune:
Marrina acelasi nr. de la Nordmedica il am si eu:2231906, mai incearca si pe seara ca trebuie sa raspunda cineva (Cocei parca martea are programari acolo); analizele genetice noi le-am facut la sfarsitul lui august la Geneticlab si ne-au costat 550 ron (cariotipul si in plus microdelitiipt. sot!) dar vezi ca dureaza foarte mult programarea, eu am sunat in iulie si ma programasera abia pe 10 oct., dar am avut noroc ca intre timp a renuntat altcineva ( eventual lasa un nr. de telefon daca se iveste o portita...fetele sunt destul de dragute!).
Hori La multi ani!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Iyoana spune:
Ana_p, multumim de vesti! Tu ce mai faci? 
Kora Doamne ajuta pe mai departe! O sa fie bine, vei vedea! 
Eu va citesc mereu, dar nu prea scriu, pentru ca nu am intrat in linie dreapta catre FIV. Pana atunci, va citesc pe voi.
Tin pumnii tuturor fetelor si sa dea Dumnezeu sa avem cat mai multe vesti bune!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

psj spune:
lorelai eu am facut hiperstimulare si ma umflasem asa de rau ca nu puteam nici sa stranut. groznica senzatie sa-ti vina sa stranuti si sa nu poti din cauza ca esti prea umflata.
suna doctorul, nu e de glumit. daca nu e hiperstimulare foarte bine daca e poate iti face perfuzii cu albumina si se mai atenueaza simptomele.
bubudream spune:
fete dragi!
Pentru mine maine e ziua cea mare (sau una dintre ele), in sensul ca maine am punctia.
Am emotii, sper sa fie bine, vin cu amanunte de indata ce pot.
pe toate si va tin pumnii
flori76 spune:
Bubuka:bafta multa maine.Te asteptam cu vesti bune 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
ayda_m spune:
buna fetelor! si au am maine punctia si am mari emotii.....sper sa fie totul ok...sa-mi tineti pumnii! bubuka bafta si tie maine....sa dea D-zeu sa venim cu vesti bune ! va pup pe toate 
antosit spune:
Bubukabafta maine, punctie usoara!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, nu mai sunt asa umflata. Se pare ca daca sunt atenta ce mananc, nu ma balonez.Asta am fact azi si nu mai am probleme.
Tin pumnii tuturor FIV-oaselor.
dream1971 spune:
Seara buna fetelor,
Lorelai-lorelai eu zic totusi sa-ti suni doctorul. Eu am patit-o si asa cum ti-au zis fetele poate fi vorba de hiperstimulare. Eu nu eram in tara cand am inceput sa ma umflu. La inceput am zis ca doar sunt balonata si erau zile cand imi era mai bine si altele mai putin bine. Totul a inceput in ziua 10. In ziua 14 deja nu ma mai cuprindea nimic si mergeam destul de greu. Am sunat dr si desi nu facusem testul mi-a zis sa am grija de bebe ca precis sunt insarcinata. Au urmat 7 saptamani de chin petrecute mai mult in spital. Aratam ca in luna a 9a. Pentru ca tratamentele difera (eu si Cellu am avut tratamente diferite) cred ca e mai bine sa vezi ce zice dr. Eu a trebuit sa tin stric in balanta cantitatea de lichid bauta cu cea eliminata...Suna te rog dr. E mai sigur asa. Hiperstimularea poate fi tinuta sub control daca te duci in timp. Poate avea urmari negative astfel. Nu vreau sa te sperii dar e bine sa stii. Bafta multa! 
Kora deci vesti bune la orizont. Presimt ca te vad mamica curand 
Flori sunt cu ochii pe tine. Stai cuminte si nu uita ca am nevoie de reusita ta.
sa te vad mamica. Cat despre statul in spital si aici e la fel. Eu am stat ceva mai mult decat m-au lasat ei dar max 30 min....
Bubuka mult noroc maine.
Cellu iti scriu aici fiindca nu as vrea sa mai dau buzna peste voi pana nu am vesti bune. Sunt cu ochii pe voi si ma rog pentru tine si George si pentru toate celelalte gravidute dragi. Sper ca pana se naste George sa fim colege de odisee din nou si sa invat si eu din experienta ta. Stai cumintica ca sa fie totul bine pana la capat. 

Stuart
Ti-am raspuns la PM.
Va tin pumnii tuturor.
O seara buna
Dream