Cafea cu aroma de femei *26*
Raspunsuri - Pagina 7
ina78 spune:
Asa vorbiti de tort.... vreau si eu. Sa maninc... nu sa fac.
Vad ca ieri faceati planuri de plimbareala... fara noi? Vrem si noi. Saptamina viitoare al meu sot are niste libere si ne gindeam sa luam un we prelungit pe undeva. Inca nu ne-m decis unde... poate la plapumioara. La ce frig este... si la ce reprize de somn am...
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ina78
Asa vorbiti de tort.... vreau si eu. Sa maninc... nu sa fac.
Vad ca ieri faceati planuri de plimbareala... fara noi? Vrem si noi. Saptamina viitoare al meu sot are niste libere si ne gindeam sa luam un we prelungit pe undeva. Inca nu ne-m decis unde... poate la plapumioara. La ce frig este... si la ce reprize de somn am...
eu - Ina- puiutul meu
vin' la noi ca ploua....
Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Fetitele mele dulci si frumoase, ma bag la somnic.
Maine duc copilul la gradi, apoi merg la birou.
Adina + Olivia Q1.04
cand am citit ..am crezut ca vb de merele otravitoare ale Albei ca Zapada....
iuliana_2007 spune:
Si eu m-as baga la somn dar am asa de multa treaba ca nu se poate.Trebe sa imi pun pofta in cui ca nu merge.Dormiti acum cat puteti gravidutelor ca dupa ce vin bebeii o sa dormiti pe apucate,o sa mancati pe apucate si restul tot pe apucate o sa le faceti.Dar merita,va spun eu.Cand imi trage un zambet frumos ma molesesc toata.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
iuliana_2007 spune:
Belutza este ocupata rau.POate a scos-o prietenul la o masa romantica,ca acum nu este cina ca sa zic cina romantica
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
aidaciolac spune:
Mey belutzo dar tare lipsa mai esti ... hehehe ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
andrath spune:
La multi ani si de la mine ...sa fii sanatoasa si sa-ti se implineasca toate dorintele!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."