Cafea cu aroma de femei *26*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Maadi

Marule, dar ceilalti doi?

Vrajitoare pe matura? Nu este cumva Adinutza undercover?

nu e Adina, ca am ajutat la ansamblat si n-aveam pasaportul stampilat!

sa incerc sa va explic:
eu lucrez acum la U of Wateroo cu contract
as vrea o pozitie permanenta
ei au libere acum multe pozitii in finante, in departamentul de cercetare, unde lucrez acum
am mers la cel mai mare, Vice Presidentul de la cercetare sa ii cer un sfat, daca sa aplic si eu sau nu
vrand de altfel sa obtin o reactie de genul: da aplica, sau nu, nu aplica pentru ca avem asta in vedere pentru tine
nu pot sa ii intreb direct, ca nici unul nu o zica nu aplica,
asa ca am luat-o pe ocolite
el o zis ca dupa resume n-as avea sanse, dar cum sunt cunoscuta in office, am sanse
apoi am mers la fosta mea sefa
care mi-a zis, foloseste ce a zis asta si mergi si vorbeste cu sefa de la finante
si am ajuns si la sefa de la finante, care mi-a zis, aplica, dar esti sigura ca vrei sa faci o cariera in finante?

nu stiu daca ati inteles, dupa ce diger si eu informatia, poate o s fiu mai clara

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Principe, in orice caz, ramane doar intre noi doua ce-ti spun: sunt convinsa ca am sa-l determin s-o puna pe mama-sa sa ne faca alivenci si multe altele. Da' ea nu tre' sa stie ce planuri avem noi cu ea. O sa vina sa spuna ca ea a fost cu ideea de fapt.

Adina + Olivia Q1.04

Gura mamei lui de alivenci,ca m-ai turbat cu el.Apropos,cum a fost la ruuuusiiiii?
Hai,ca-s fata buna si-am sa-nvat sa fac si kk ala de alivenci.

W

Vezi Principe, ce-ti spuneam eu?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by Maadi

Imi place chestia cu picioarele. Oare la 1.58 m pot avea mai multe picioare?

Tot e bune cand ai mai multe picioare. Poti sa zici de cate ori vrei "sa-mi bag picioarele". Macar ai ce.

Da' voi fetelor chiar asa, n-ati mai crescut? Toate sunteti piticanii sub 1.60? Ma duc sa-mi iau o bere.

Adina + Olivia Q1.04

Ba pardon,io-s inaaaltaaaa,am 1,63.Ca pe langa goblijaul de husband arat ca de 1,20,e altceva.E el prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ce e mic verde si urca dealul?
asta e popa de la ai mei din sat in prima luna de munca acolo, ca dupa aia si-a luat logan si n-a mai fost mic si verde

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

v-am facut cafenea...aici

Stefania X 2 32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Gagici,ma cam lasa kk asta de net.Maine dim. gasesc pe vreuna pe aici?Somn usot,iubitele.Pup dulce.
Vedeti cat vorbiti,sa nu-mi petrec toata dimineata doar citind ca va bat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, am inteles, Maru.
Parerea mea e ca e doar o chestiune de timp si de decizie de-a ta ce sa faci: finante, cercetare, etc.
Aplica si tu pe joburile care crezi ca te-ar interesa, si care-ti ofera si perspectiva ulterioara. Gagica de la finance n-a mintit, doar nu crezi ca ai sa stai o viata-ntreaga pe acelasi job, ai sa mai progresezi cu timpul, in ani.
Inca ceva: chiar daca aplici si nu iei, nu dispera, si comporta-te exact cum esti acum. Joburi mai apar acolo la voi. E posibil a doua oara sa prinzi un job chiar mai bun.
Ce am inteles eu din toata treaba asta este ca esti apreciata destul, si chiar daca nu ai calificarea necesara pe un anumit domeniu, ei sunt deschisi sa te lase sa inveti ca pari o fata buna.
Asta am inteles eu. Si zic ca e mare lucru.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

W, cum crezi ca arata 1.58 langa 1.92? Deci avantaj daca am ami multe picioare ca pot sa le bag unde vrea muschiu meu.
Maine nu doar citesti, iti dam si o cafea strong. Si o gustare.

Somnic usor la toata lumea, ca trebuie sa ma duc sa cant nursery songs, dupa care urmeaza povestea de sweet dreams.

Mergi la inceput