Cafea cu aroma de femei *26*
Raspunsuri - Pagina 11
belutza spune:
iuliana are dreptate . cand o intra ea , noi n-o sa mai avem loc de ea :))
Real love stories never have an ending.
iuliana_2007 spune:
Macar sa isi faca simtita prezenta pe acilea ca ii facem noi fata toate![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
belutza spune:
iuliana , nu ma protejez ca nu schimb parteneru si cum am zis si mai sus , daca raman nu fac ca toti dracii. oricum p-asta il iau de barbat . nu era planificat un copchil acum , dar daca e sa fie , sa fie. vine si el mai devreme :)
A_Iulia spune:
Ahaa, pai zi asa Belutzo, pai daca nu te-ai protejat, eu incep sa ma concentrez, sa stii. Ia lasa tu golaneala deoparte.
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
adino , pai tre` sa mai si golanim ... nu putem sa stam numai in pat ...eihaaaaa ...
da` hai sa ti zic un secret . sa te concentrezi mai bine in seara asta Adino ca sunt pe treaba ![]()
iuliana_2007 spune:
Adica va trebaluiti mai mult decat intr-o zi obisnuita.![]()
Adina eu zic sa te concentrezi bine ca mai vrem un bebe in grup.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
iuliana_2007 spune:
Ahaaa...Pai este bine asa.Cand o sa vina un bebe nu mai este loc de atata trebaluiala
Eu sunt de acord sa mai golanesti...
O sa ma certe Adina ca tin cu tine
belutza spune:
hihi , vezi adina ce zice iuliana ?
deci , lasa concentratu` ![]()
aidaciolac spune:
... dar v-ati pus motoras la deste ... ? 
Ma duc sa citesc din urma.
A venit belutza?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune