FIV in Ungaria 23

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

As vrea din nou sa va spun ca primirea voastra ma .... emotioneaza!
Si sunt sigura ca asta nu e din cauza hormonilor, sau?

Multumesc inca o data tuturor fetelor pentru urari!

crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi_f spune:

Buna fetelor,
crisis multumesc pentru raspuns.Mult noroc astazi.Doamne ajuta sa se prinda puisorii si peste 2 saptamani sa se confirme ca esti mamica.
popica felicitari.Iti doresc sarcina usoara si la termen.
Liana , multumesc de raspuns, dar acolo, la fivoase, e bataie mare pe ele si atunci am indraznit sa apelez la voi, care mergeti direct la sursa.Am posibilitatea sa ajung curand la Szeged.Iti doresc mult noroc si tie, si de data asta trebuie sa fie bine.

Va rog totusi pe voi, cele care sunteti in momentul acesta la Szeged, poate reusiti sa aflati cu ce reteta pot sa cumpar si eu de la ei progesteronul.
Mie imi trebuie peste 2 saptamani, si vreau sa merg eu acolo sa-l iau.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
Succes tuturor fetelor. Va doresc tuturor sa reusiti cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Daria, sa stii ca sunt aceleasi preturi care sunt postate la subiectul fiv, dar uite le copiez si aici:
Szeged
Lista noua de preturi:
Ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete - 105.000 ft
Punctia ovariana - 105.000 ft
ET - 115.300 ft
ICSI -110.000 ft
hatching -50.000 ft

Noi asa am platit si in mai si acum.
Daca vrei iti spun si cat am dat pe tratament, dar sa ajung acasa sa vad lista.
Bebi-f la farmacia unde se gaseste progesteron in Szeged nu dau decat pe baza unui bonulet (semnat de dr. si stampilat), deci nu pe reteta, cred ca au avut probleme cu aprovizionarea si au trecut pe sistemul asta.

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Buna fetelor!
Cris mult noroc astazi sa te ajute DD sa ramana puiutii la tine in burtica 9 luni de acum .
Liana ai grija sa nu-ti ,,fure,, doctorul aparatul foto nu de alta dar astept poza de la geam
Popica felicitari sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi!
Andicu este fotografia in care Filip ,,probeaza,, pantofii lui tati, i-a amintit sotului meu de licuriciul din Maria Mirabela.
Pussi ,,testul de sarcina,, cu toata sarea si piperul din el tare as vrea sa-l parcurg si eu...
Blankar felicitari pentru fetita, sarcina usoara in continuare!
Fetelor va doresc nastere usoara si bebici sanatosi celor care mai aveti putin si descarcati caruta, sarcina usoara si bebici la fel de sanatosi celor deja iar aspirantelor incredere in Dumnezeu ca intr-o zi vom fi si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Gata am venit!
Sunt in pat la caldurica cu doi embrionasi in burtica si acum stau cumintica. Stau cu Liana si clocim .
Azi aveam asa: endometru de 16 si doi embrionasi, unu de 8 si unu de 9. Doctorul e foarte optimist, a zis ca totul a decurs minunat si....ne vedem pe 7 nov pentru bHCG.
Multumesc pentru sustinere si pentru galerie! Va pup si va iubesc!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Gataaaaaaaa,,venirammmm...scrisa si criss da apare mai pe sara
facui si pozeee..da acu sunt in pat cu criss clocim cu spor
revin cana ajung acasa..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana si Cris - succes la clocit !
Ioana- vreau sa mi spui si pretul tratamentului, desi acesta difera de la persoana la persoana, mie imi daduse dr.Z., Fostimon si Suprefact,am si acum schema, din pacate n a fost sa fie atunci! sunt la capitolul calcule si comparatii,mersi !

daria si foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

crisis primele 7 zile dupa mine sunt esentiale, asa ca te rog sa stai linistita si fizic dar si cu "psihicul" conteaza enorm! Si te asteptam cu valoare mare .. dubla la Bhcg! Spor la clocit 9 luni!
legaturoooo nici o poza de la geamuri?? Ce face Chivu? Mi-e dor de el!
befi asa cum ti-au zis si fetele, progesteronul se da doar pe biletelul magic de la dr. ungur semnat si parafat!
andicu eu o sa cad in depresie prenatala.. de postnatala nu vorbesc inca... ca nu mai termina lumea cu sfaturile.. toti au crescut copii, eu nu, toti stiu ce-i de facut si cum se face! Asa ca aseara le-am spus frumos ce si cum.. adica sa ma lase in pace, dar daca nu termina ... decat sa tin in mine mai bine cu toti cu riscurile de rigoare!
paula iti tin pumnii atunci sa experimentezi testul de sarcina la dublu.. ca mine!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor
Intradevar sfatul si prietenia tuturor conteaza foarte mult aici ep forum, de aceea va multuemsc si eu din suflet pt ca datorita voau am fost la szeged si am ajuns pe un drum care paote aici nici ep juamtate nu am fi parcurs. DAR va rog sa ma intelegeti si sa nu fiti suparate daca nu pot s aintru asa de des, pur si simplu nu pot, citesc ep forum si am apuca plinsul inca is in depresie , desi is constienta de ast anu pot sa ies din ea. Nu exista ca is la lucru sau acasa is ocupat asau nu pur si simplu nu am pot opri.Nu stiu cind imi va trece , poate asa cum am mai scris cind voi avea un bebik. De aceea va rog sa ma scuzati si sa nu credeti ca va parasesc, doar imi iau o pauza.
Dar totusi am on intrebare, oare endometru de 9-10 a fost destul, pt ca din cite vad toate le-ati avu tmai mare, oare nu asta a fost cauza? Sau oare am avut detul progesteron (4tb de duphaston si 1 ovula de utrogestan)?
Va doresc tuturor muuuuult succes sa sa aveti numai bucurii.
Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Imi cer miiiiiiiiiii de scze pt atitea greseli sper sa le putei descifra.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput