Viata spirituala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by reiki

Marilena12, ce spui tu mie imi par vorbe fara continut si din nou iti spun ca te opresti la ambalaj, te lasi orbita si nu vrei sa inaintezi. Uite te ajut eu, tot acolo gasesti si link-ul asta:
http://www.geocities.com/oficial1/mesajveronica1.htm

"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita

reiki,tu incerci sa o convingi acum pe Marilena ca vorbeste in ´´ambalaje´´adica tradus ´´vorbe fara continut´´??
Vezi ca tu nu zaresti si nu pricepi vorbele ei,te poticnisi si tu de ´´ambalaj´´

Io inteleg ca ai dat linkuri pentru a fi citite,dar nu inseamna ca toata lumea e de acord si crede in maicuta asta.....vizionara.
Si cu atitudinea asta a ta de ´´bai ,cascati ochii,sariti peste ambalaj si duceti-va la nucleu´´ nu o sa atragi decat reactii negative.Adica ce,toti sunt chiori si doar cei care-s de acord sunt luminati? pai nu,reiki,nu!

Daca tu si maicuta din poveste credeti si sunteti convinsi,atunci fiti voi mai destepti si lasati-i pe muritorii astia care se oripileaza,in plata Domnului.
Stii cate viziuni din astea si cate ´´convorbiri´´ cu divinitatea circula pe net?ohoooo....mai multe decat toti apostolii si sfintii cu heruvimii si serafimii la un loc!Si ghici ce? Previziunile si mesajele ´´vizionarilor´´sunt toate diferite...oups!

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

ladyJ, nu imi permit sa te contrazic.
Dar te rog sa ne dai niste link-uri care sa confirme ce ai scris tu, de "´´convorbiri´´ cu divinitatea" si daca nu iti ia prea mult sa ne spui cu ce sunt toate diferite in esenta lor. oups

Despre doamna Valentina Garlea ce aveti de spus?
Despre Omraam Aivanhov, Rudolf Steiner, Osho, despre restul linkurilor?
Va proptiti in primul lucru care il aveti de criticat si acolo ramaneti. Daca ati citi si restul ati putea sa cerneti mai bine. Ati reusi sa vedeti si alte lucruri decat cele cu care sunteti obisnuiti.
Daca nu vreti sa cititi si restul este ok si asta. Nu va cere nimeni sa faceti ce nu simtiti nevoia sa faceti. Fiecare este lber sa faca ce doreste.
Dar este bine sa alegeti in cunostinta de cauza, nu sa va opriti atunci cind niste doamne, bine intentionate de altfel, se oripileaza de cine stie ce ..."ambalaje".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Well, Reiki! As you see, it's a cruel world out there!

Serios acuma, mie imi vine sa rad gandindu-ma ca tu vrei sa o schimbi pe Marilena12 :-)))))

Sincera sa fiu, nu am intrat pe linkurile date de tine, decat ca sa o identific pe pacatoasa-purtatoare-de-ochelari-de-soare :-))))
Marilena12, stai linsitita! Maicuta aia nu purta ochelari de soare, Doamne apara si pazeste!
Daca ai ochii foarte sensibili la soare, iti cumperi lentile heliomate, care isi inchid culoarea in lumina puternica. In poze, apar intr-adevar ca lentilele ochelarilor de soare.
M-am gandit sa iti explic asta, ca nu cumva sa ai vreun soc daca vezi pe vreun/vreo preferat/preferata ca poarta ochelari de soare in curtea manastirii sau pe strada .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

Marilena12.....te rog sa-mi spui si mie de la ce farmacie iei reductil fara reteta...eu sunt din bals si aici nu se da fara prescriptie medicala.....as vrea si eu sa-mi iau si doctorita mea de familie e impotriva acestor medicamente si nu vrea sa-mi dea reteta...asa ca te rog pe tine daca vrei sa-mi spui de la ce farmacie iei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Reiki,imi ceri sa fac un rezumat cu toate link-urile care mi-au trecut prin fata ochilor de-a lungul vremii???
Da si tu o cautare pe SFANTUL GOOOOOOGLE si ai sa gasesti site-uri,unul mai pestrit ca altul.Mesaje divine a avut si Bivolaru,si Svetlana,(?)si un ´´proroc´´ din Africa..etc.etc.

Si daca tu crezi ca voi sta acum sa fac o analiza pe textele lor kilometrice,te inseli.Eu ma amuz cat ma amuz,dar dupa 10 fraze mi se pare de-a dreptul patetic.

Si o babuta din sat de la bunica ´´vorbeste ´´cu IIsus,da ea nu are site....nasol,ca ar fi fost un exemplu extrem de actual.Si ei i-a spus Iisus ca suntem pacatosi.Eii,asta da noutate.

Esenta acestor miraculoase mesaje,poate ai tu dreptate,e una singura: aberarea,datul ochilor peste cap in asteptarea mesajului.Si de aici...ramificatiile.(opinia mea,evident)
Ma scuzi daca ti se pare ca sunt agresiva in exprimare...nu e cu intentie.Ia-o ca pe o discutie in contradictoriu,no hard feelings...

Iti doresc o viata cat mai aproape de... divinitate.

ladyJ

Mergi la inceput

ladyJ, deci tu critici ceva ce nu ai citit pentru ca nu are ambalaj lucitor. Exact ce iti recomandam sa nu faci. Dar este alegerea ta si o respect.
O viata frumoasa iti doresc.

Mergi la inceput

O alta carte care va recomand sa o cititi este Din tainele vietii si ale universului de Scarlat Demetrescu.

http://www.spiritus.ro/SPIRITISM/spiritul_lui_scarlat_demetrescu.htm

Mergi la inceput