Aradence minunate! (82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sunt foarte fericita. In primul rand pentru ca prietenii nostrii care au fost la dr au venit cu vesti bune si in al doilea rand pentru sora ta Clau. Nu au de ce sa-mi multumeasca pt ca nu am facut nimic. Le doresc sa li se implineasca dorinta de a fi parinti cat mai repede pt ca stiu prea bine cum e sa astepti luna de luna ca doar doar. Dar toate se intampla cu un motiv in lumea asta si va veni si timpul lor.

In alta ordine de idei azi m-a capiat fiul asta al meu. Mai sa fie, numai in brate, sa nu cumva sa indraznesc sa plec un pas de langa el, nici macar cand a venit Sorin acasa nu m-a slabit, tot eu si eu si eu. Si se maraie de ma doare capul. Oare ce o avea??? Sa fie de la colturile maselelor care mai trebuie sa iasa???

Si ca sa-l laud nu numai sa-l parasc ... stie sa se dea singur pe tobogan. Mai stau prin preajma pt ca de multe ori se pune pe genunchi si cand vrea sa scoata picioarele se lasa pe spate si mai sta sa cada, dar in rest se descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am deschis subiect nou AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput