card de credit

card de credit | Autor: lgireada

Link direct la acest mesaj

am o intrebare: daca am facut o plata dintr-un card de credit si ieri am pus inapoi suma cheltuita; limita de credit trebuie actualizata instant, nu? am vrut sa fac o noua rezervare pe net si mi s-a zis ca nu pot lua suma din cont. ce e de facut?

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu e nene instant...dureaza 2-3 zile pina intra banii. ..crezi ca sint prosti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

E la fel de instant ca magazinele non-stop ce afiseaza un program de lucru (am vazut cateva). Totusi rezonabil ar fi max 1 zi lucratoare. Mai bine suna la nr de pe card si intreaba, daca e f urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

trebuie sa m astept pana ajung acasa, ca de pe mobil nu pot suna la nr ala gen tel verde. trebuie sa sun de pe un nr de romtelecom si nu am tel la servici.
ideea e ca ceilalti imi tin rezervarea inca o zi; dar mi se pare culmea sa nu intre banii instant, sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai nu e instant...creditul e mastercard...sau visa...banca ta e banca ta.
Din contul tau curent in contul tau de savings e instant...dar in contul de credit dureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Multumesc!
Ai dreptate, am sunat la banca si au zis ca dureaza 2 zile... oricum mi se pare mult, dar asta e. Macar m-am lamurit.
Subiectul poate fi inchis sau pus undeva pt cine m are nevoie de informatia asta. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

curios...chiar azi am depus si eu intr-un cont de credit, si dupa 1 ora mi-am amintit ca vreau sa scot ceva si soldul era actualizat.
(un cont de credit, cu doua carduri - unul pt Romania si unul pt in afara tarii)

Mergi la inceput