Cafea cu aroma de femei -25
Raspunsuri - Pagina 8
belutza spune:
da` ce aveti cu 1 iunie??
stefania , nu i nici o diferentza :))
in piata ovidiu sunt cele mai bune shaorme si kebab-uri ..mmmmm 

. toata cta mananca acolo
Real love stories never have an ending.
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ha> Cine mai e si Ovidiu? El tot pe 1 iunie e nascut?
Adina + Olivia Q1.04
eu nustiu aida sa spuna..ea a inceput..dar s-ar putea sa fie nascut cam tot pe atunci...

Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
quote:
Originally posted by belutza
in piata ovidiu sunt cele mai bune shaorme si kebab-uri ..mmmmm. toata cta mananca acolo
o fi...no fi...da eu nu vreau shaorma si vreau doar..kebab...si mi-l fac chiar acum...imi fac o turta subtire pe plita... si niste piept de pui ..un pik de kiperi...condimente ,maioneza..keth-up...castraviociori...rosiute si..si...cu cartofi prajiti...yam..da' voua nu va dau...sac!
Stefania X 2
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
uhu..iar e pustiu... voi ati fi avand si treburi dar eu n-am nik...niste kept de pui...mi-a mai ramas vreti si voi..?
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
belutza spune:
stefania,
nu fi zgarca .. nu "tzinea" numai pt tine, da-ne si noua 

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
in piata ovidiu sunt cele mai bune shaorme si kebab-uri ..mmmmm. toata cta mananca acolo
o fi...no fi...da eu nu vreau shaorma si vreau doar..kebab...si mi-l fac chiar acum...imi fac o turta subtire pe plita... si niste piept de pui ..un pik de kiperi...condimente ,maioneza..keth-up...castraviociori...rosiute si..si...cu cartofi prajiti...yam..da' voua nu va dau...sac!
Stefania X 231+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Nu ma face , ca pun qru in masina si ma opresc in studenti si imi iau si io shaorma ... nu ma face ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
belutza spune:
acu` daca stau bine si ma gandesc ... am si eu cu ce sa-mi fac un kebab ... am piept , cartofi , castraveti , varza si ketchup d-ala bun ... la mine fara maioneza ..
da`i cam tarziu pt asa ceva .. mananca stefania si pt mine.. eu imi fac maine :D
slimatei spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by slimateiquote:
Nu ma face , ca pun qru in masina si ma opresc in studenti si imi iau si io shaorma ... nu ma face ...
Aida - mama de pisica mica.
Matza Emma in actiune
bine..atunci va dau si voua...da' nu vi e mila de mine...
Stefania X 2
A_Iulia spune:
Auzi, Kebab, shaorma...parc-ati fi la 'stanbul.
Cine ziceai ca e Ovidiu, Aida? Va serbati impreuna pe 1 iunie au ba? 
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
acu` daca stau bine si ma gandesc ... am si eu cu ce sa-mi fac un kebab ... am piept , cartofi , castraveti , varza si ketchup d-ala bun ... la mine fara maioneza ..
da`i cam tarziu pt asa ceva .. mananca stefania si pt mine.. eu imi fac maine :D
Si eu am ingredientele in casa ... mai putin maioneza ... , dar de ce sa ma deranjez cand e mai simplu sa iau de-a gata?
Las pe maine sa pot sarbatori si o sa iau si o felie de tort
si o sa-mi fac de cap Aida - mama de pisica mica.

Matza Emma in actiune