Solutia pt pantofi care "strang"
Desi sunt masura mea,am 2 perechi de pantofi,de piele,care ma strang si dupa 2 ore de purtat e o senzatie foarte neplacuta.Stiam,din batrani,ca in asemenea situatie se poarta pantoful prin casa incaltat cu soseta inmuiata in otet..........dar nu stiu daca imi amintesc corect.Aveti vreo solutie la aceasta problema?
Raspunsuri
redai spune:
eu stiu ca trebuie sa pui spirt in iei si sa umbli asha incaltata
Lore, mamicutza lui David
POZE
miki68 spune:
quote:
Initial creeata de anelize
Desi sunt masura mea,am 2 perechi de pantofi,de piele,care ma strang si dupa 2 ore de purtat e o senzatie foarte neplacuta.Stiam,din batrani,ca in asemenea situatie se poarta pantoful prin casa incaltat cu soseta inmuiata in otet..........dar nu stiu daca imi amintesc corect.Aveti vreo solutie la aceasta problema?
Exact asa procedaz si eu, numai ca soseta udata cu otet (si stoarsa f.bine) o incalt peste o alta (f.subtire si uscata) pt. ca am constatat ca de la otet ma ustura pielea piciorului si, mai apoi, se descuama.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
maraki spune:
Solutia este sa cumperi alta pereche in care sa te simti ok. Poate sant nr. tau dar fetzele au fost trase prea mult pe calapod.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Alexa Ioana spune:
eu dau cu crema (de maini, de exemplu, nu crema "de ghete") din abundenta pe interiorul pantofului in zonele in care ma jeneaza, si dau cu crema si pe picior, si nu mai am probleme deloc
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
rhoneea spune:
De ce nu te duci la un magazin specializat de incalataminte si acolo ti-i poate largi putin.Aici cand am facut botezul baiatului mi-am luat o pereche de pantofi cu toc,desi nr meu ma strangeau.S-a dus omu in subsolul magazinului si mi i-a largit.Cu ce? Nu stiu au ceva special.
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
marius spune:
Du-te la un atelier si se largesc relativ usor fiind din piele. Ii va pune pe calapod, stiu ei ce sa faca.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
Sheannamp spune:
Eu stiam o solutie ruseasca, veche, din al doilea razboi mondial, dar....cred ca e mai recomandat la un cizmar.
marius spune:
Da este corecta solutia ruseasca merge
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
anelize spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
eu dau cu crema (de maini, de exemplu, nu crema "de ghete") din abundenta pe interiorul pantofului in zonele in care ma jeneaza, si dau cu crema si pe picior, si nu mai am probleme delocS-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Am auzit si eu de solutia cu crema,dar pe mine nu ma bat intr-un loc anume,ci ma strang putin asa,in general.
Cred ca e super incomod sa mergi cu ei incaltata cu sosete imbibate in otet...........
mcm spune:
Noi am cumparat spray-ul minune, dam cu el in locurile in care pantoful din piele strange si apoi il purtam cateva minute. Mi-a fost greu sa cred cand l-am cumparat dar l-am folosit pe o pereche de pantofi care ma stangeau si a doua zi i-am purtat timp de 12 ore (am stat mai mult in picioare) si aproape ca nu i-am simtit.
www.articoledepetrecere.ro