Mamici de mai - iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
leeloo2004 spune:
Bun venit proaspetelor posesoare de doua liniutze!! Sarcina usoara si bb sanatos!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristy74 spune:
Buna fetelor,
Vad ca majoritatea va luptati cu “placerile sarcinii” si eu patesc cam la fel, am program in fiecare dimineata cand ajung la serviciu ma infig in prima baie, dar ma incurajez singura ca e un semn bun, inseamna ca sarcina merge bine, incerc sa vad partea buna a lucrurilor.
Urez bun venit proaspetelor gravidute, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Danangie sau alta fata care se pricepe, va rog frumos ma treceti si pe mine pe listuta?
Datele mele sunt:
DN 31.01.1974
UM 12.08.2007
DPN 18.05.2007
Dr. Florina Mihalache – Spital CFR2
Sau sa-mi spuneti cum se face. Va rog
Va pup pe toate si sper sa va treaca greturile cat mai repede
Cristina
9+
Poze
Victoria_mami spune:
Buna dimineata!
Am aflat si eu varsta lui bb mic; am 7 sapt. si 3 zile azi. Totul e ok, greturi... asa si asa, nu prea rau... sau poate ptr. ca as accepta orice sa am un bb si de-aia nici nu ma deranjeaza greturie nu-stiu-cat.
Va pup pe toate si numai bine va doresc.
_
7+
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
gabitzam spune:
Am operat eu intrarea pe listuta a lui cristy74 si Alra. Nu m-am uitat pe paginile din urma daca a mai cerut cineva si nu s-a facut inca.
Nu mai sunt eu cea mai mica burtica ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onyxg1998 spune:
Buna, mamicilor,
si eu as fi vrut sa ma inscriu pe listuta voastra:
DN 19-07-1979
UM 28-07-2007
DPN 04-05-2008
As vrea sa le intreb pe mamicile din aceeasi perioada cu mine daca au deja burtica.
Pupik de la Onyx si Vlad
Victoria_mami spune:
maiiunie2008, vrei, te rog, sa imi schimbi si mie datele: UCM 26 Aug., DPN: 2 Iunie 2008.
Multumesc.
Va pup pe toate.
Nici nu am cuvinte sa va explic cat sunt de fericita...
_
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna, mamicilor,
si eu as fi vrut sa ma inscriu pe listuta voastra:
DN 19-07-1979
UM 28-07-2007
DPN 04-05-2008
As vrea sa le intreb pe mamicile din aceeasi perioada cu mine daca au deja burtica.
Pupik de la Onyx si Vlad
Onyx, DPN nu e, cumva, 04-06-2008? sau gresesc eu?
_
gabitzam spune:
Gata si pentru Onyx.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Diana79 spune:
Buna!!!
Desiree ne bucuram ca bebe mic e in regula si ca stii si varsta. Cat priveste starile derau si voma...e tare nasol eu ieri era sa ma inec in voma, nu mai aveam aer. E nasol dar pana la urma bebe sa fie bine e cel mai important.
in ce priveste burtica eu am dar nu mare, se cunoaste un pic.
Eu nu pot manca mai nimic nu carne de porc, nu dulciuri decat f rar, nu prajeli. Dar incerc sa rezolv cu gatitul cu toate ca epuizez toate variantele.
Si cu dormitul stau cam prost, cu fii-mea dormeam pe rupte.
CamiM tu cum esti??
Numai bine fetelor si bun venit celor noi.
Va ganditi daca punem si noi o lista cu sarbatoritele fiecarei luni, sa stim si noi pe cine felicitam.
Diana
11+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)