Aspirante optimiste > 20ani (184)
Raspunsuri - Pagina 15
anaxena spune:
quote:
Originally posted by kitzy
So, bb e ok, nu sta locului o clipa, placenta e in regula, nu sunt dezlipiri, a zis ca probabil am avut un hematom cum creste uterul si se rup capilarele fine de sange si acum l-am eliminat, se vedea o pata mai negricioasa. I-am auzit inimioara, vai, ce senzatii....o sa vedeti voi. Are toate membrele la locul lor, i-am vazut degetutzele, nici nu pot descrie in cuvinte ce-am simtit. Si tati a fost foarte emotionat, nu si-a dezlipit ochii din monitor. Am fost asa de speriata! Dupa ce-am trecut printr-o experienta neplacuta...
Va doresc la toate sa traiti ceea ce-am trait eu azi!12+
si poza?ti-a dat poza?
si avea putza sau nu?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
4+ sper la o
!!!AMR 36saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
anaxena spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/qUo6p3.png
LAURA
cuscra ce ne arati tu acolo intre canapele??
4+ sper la o
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
kitzy spune:
A zis ca nu-mi poate scoate poza de pe ecograful acela. Si se intrevede un carucior albastru, dar nu e deloc sigur. E prea devreme.
12+
anaxena spune:
quote:
Originally posted by kitzy
A zis ca nu-mi poate scoate poza de pe ecograful acela. Si se intrevede un carucior albastru, dar nu e deloc sigur. E prea devreme.12+
bb baiat...si iti doresti baietel??
4+ sper la o
anaxena spune:
intrebare:semintele prajite dauneaza sarcinii??ca eu mananc in exces
4+ sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
Kimmy spune:
kitzy felicitari pentru vestile bune!!!!
si eu imi doresc o fetitza si aproape toate calendarele chinezesti prezic baietzel.
azi am facut si al treilea test,la fel de slab pozitiv,dar categoric pozitiv.inca nu stiu cum sa reactionez.sa fiu entuziasmata?
in orice caz,maine dimineata mai fac unul.
apropo...ia cineva duphaston?ca eu deja am luat de azi,pentru ca mi-e frica sa nu patesc ca si data trecuta(am un pic de deficienta de progesteron).la sarcina precedenta mi-a prescris dr doar la 7 sapt si 2 zile,si la 3 zile am si pierdut sarcina.ma gandeam ca poate era deja prea tarziu.
http://tt.lilypie.com/gb9xp3.png
Kimmy spune:
anaxena parerea mea este ca chiar si cele mai sanatoase alimente dauneaza daca sunt consumate in exces.asa ca papa pe saturate,dar nu exagera.parerea mea umila.
nu cumva sa te superi pe mine
http://tt.lilypie.com/gb9xp3.png
anaxena spune:
fetite,toate vrem fetite
4+ sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink