cafea cu aroma de femei "24"
Raspunsuri - Pagina 9
belutza spune:
quote:Adina , desteapta mamii :))
Originally posted by Adina Iulia
Auzi, da' Belutza nu vine de la Bella?
Adina + Olivia Q1.04
da , de la bella vine. Da` era louat bella si am pus belutza .
belutza
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by aidaciolac
maru ai fusta scurta la tine? Eh????
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aida n-am ca azi e zi de dress down.
da miercuri am intalnire cu el la 11 si deja ma gandesc cu ce naiba sa ma imbrac
e cam mos, plus ca aici nu prea merge, nu sunt impresionati
Doamne'ajuta!
Dress down?O ,la ,la!Si va duceti la lucru in underwear,sau ingol?E cam frig,totusi,nu?
W
hei draga mea, it's an expresion.
Adica luni si vineri poti sa vii in blugi la munca si donezi 2 dolari pentru United Way. Luna octombrie e luna United Way, asta e o organizatie mare, cam religioasa (catolica) care are sub palaria ei tot felul de fundatii
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Ei,rahat,Marule,studentele vin,mai toate in jeans,oricum f. casual.Tu ai sa te-mbraci ca o d-na sofisticata.
Madule,tie-ti tremura q de frig,de frica sau de ugandez,ca l-ai bagat ,asa,subtil,printre altele.
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
maru ai fusta scurta la tine? Eh????
Matza Emma in actiune
aida n-am ca azi e zi de dress down.
da miercuri am intalnire cu el la 11 si deja ma gandesc cu ce naiba sa ma imbrac
e cam mos, plus ca aici nu prea merge, nu sunt impresionati
Doamne'ajuta!
Ia-ti ceva clasic dar shic,pt. tine nu pt. el.Zici ca-i mos,astia au mintea mai perversa ca cei in putere.Am auzit fro 2 si m-am crucit si de atunci is circumspecta cand aud de varsta a3a.Nu de toti,ca am si io parinti batrani.
W
da, la tinuta bussines m-am gandit si eu, da tre sa explic la toata lumea ca nu am nici un interviu, nimic de genul asta
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
... dar ce le plac?
Oile?
Matza Emma in actiune
serios, n-ar fluiera astia pe strada dupa tine..........
tipele vin aranjate, da stii cum e, cand lucrezi intr-un loc full cu studente, proaspete, imbracate cat mai ametit posbil....
Doamne'ajuta!
In concluzie nu conteaza ce porti, ideea e sa se poata da jos repede...
Adina + Olivia Q1.04
....mda,ca fiind mai batran...deci fara chilotei,doar o bereta gen Fidel Castro.
MsLara spune:
W
[/quote]
da, la tinuta bussines m-am gandit si eu, da tre sa explic la toata lumea ca nu am nici un interviu, nimic de genul asta
Doamne'ajuta!
[/quote]
Maru le explici ca in Ro miercurea e zi de "dress up"!!!
Lali 
wonderful spune:
Mey,de la ce vine P cu care incheie Bella Postarile,nu de alta da' te poti gandi la o multime de lucruri,chiar asa cu 1/2 newron.
A_Iulia spune:
Belutza, ai grija cat stai la bucatarie - floricelele se fac la micro in maxim 4 minute.
Adina + Olivia Q1.04
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Ei,rahat,Marule,studentele vin,mai toate in jeans,oricum f. casual.Tu ai sa te-mbraci ca o d-na sofisticata.
Madule,tie-ti tremura q de frig,de frica sau de ugandez,ca l-ai bagat ,asa,subtil,printre altele.
W
de frig, sa stii ca imi cam tremura, ca s-a lasat rece, azi daca ajunge la 16 grade
cum spuneam ca o lady ma imbrac, chiar daca asta inseamna sa explic ca nu ma duc la nici un job interviu
iar ugandezul coleg e o figura, e mandru nevoie ca e nevasta, din Zambia parca, insarcinata
a trecut intr-o zi Victor pe la mine la servici, si le-am facut cunostinta, iar dupa ce a plecat Victor m-a intrebat in ce limba ma inteleg eu cu Victor (mama ce raspuns aveam eu pe limba
A oftat si a zis ca la ei engleza e limba de comunicare
Doamne'ajuta!

gol?E cam frig,totusi,nu?