cafea cu aroma de femei "24"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Adina, nu ma speria.

inainte anuntzam ,, si o sa anuntz si de acum incolo ca doar am revenit .

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Si fii atenta, ca mai avem o regula de-a casei: nu ai voie sa pleci fara sa raportezi inainte.
Anunti frumos: eu plec - si totul e ok.
Daca mai dispari asa pe NeVe ai sa primesti absenta nemotivata de la Teacher Wendy. Direct in registrul pe care-l tine Lali.

Adina + Olivia Q1.04

Nu 'io plec.' "Imi dati voie sa plec,ca cam ma scap pe mine",sau un alt motiv impus de cruda realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Ce-i aia piroliza?Io promit ca spal fara pirolizare cuptoru' daca face singur mancarea(aragazul),numa' sa nu iasa tzandari ca geamu' cuptorului.

W

Wendy, piroliza este reactia ce se desfasoara la temperaturi mai apropiate de temperatura flacarii, ce depasesc 350 grd C si ajung la 1200 grd C. Avantajul este faptul ca, la temperaturi inalte, compusii se defragmenteaza in moleculele initiale.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by belutza

Adina, nu ma speria.

inainte anuntzam ,, si o sa anuntz si de acum incolo ca doar am revenit .

belutza

Ai revenit dar...ti-ai revenit?Vezi ca acilea s-au schimbat multe ca si diagnosticu' nostru a suferit oareshce modificari,de gradu' 2 am trecut la gradu'3.Asta era acu' o luna,acuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:

quote:

Si fii atenta, ca mai avem o regula de-a casei: nu ai voie sa pleci fara sa raportezi inainte.
Anunti frumos: eu plec - si totul e ok.
Daca mai dispari asa pe NeVe ai sa primesti absenta nemotivata de la Teacher Wendy. Direct in registrul pe care-l tine Lali.

Adina + Olivia Q1.04

Nu 'io plec.' "Imi dati voie sa plec,ca cam ma scap pe mine",sau un alt motiv impus de cruda realitate.

W

Sa traiti

belutza

Mergi la inceput

Bine Wendy, imi dati voie, bla bla. In fine, important este sa fim informate si sa nu dispara asa, una cate una, cu te miri ce golani.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:

quote:
Originally posted by maru

fetelor, lasati naibii tigara aia? la ce va trebuie poluare?

aida, dr stie ca tu fumezi?
stiu eu ca nu fumezi cu mtza in camera, dar totusi hainele tale se impregneaza de fum, si factorul poluant e acolo

tre sa merg in audienta la sefu cel mare cat de curand si am niste emotii de imi vine sa ma iau de toata lumea

Doamne'ajuta!

Uff Maru, parca esti mama, zau asa!

Iti tin pumnii la intalnirea cu sefu'. Da' de ce ai emotii asa mari? E fioros?

Adina + Olivia Q1.04

nu, nu e fioros, da ma duc la el sa imi zica ce naiba au de gand cu mine
astia au scos pe extern niste pozitii la finante. Nu sunt eu amatoare de contabilitate, dar vreau si eu sa stiu incotro o apuc!
vreau sa stiu daca am ok-ul lui sa aplic pentru job, sau are altceva in plan!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Aha Maru. 'nteles. Du-te si vezi ce si cum, altfel iti faci cinshpe mii de variante in cap si nu stii concret.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:

quote:

Ce-i aia piroliza?Io promit ca spal fara pirolizare cuptoru' daca face singur mancarea(aragazul),numa' sa nu iasa tzandari ca geamu' cuptorului.

Wendy, piroliza este reactia ce se desfasoara la temperaturi mai apropiate de temperatura flacarii, ce depasesc 350 grd C si ajung la 1200 grd C. Avantajul este faptul ca, la temperaturi inalte, compusii se defragmenteaza in moleculele initiale.

Adina + Olivia Q1.04

...cum s-a defragmentat si cuptoru' 'mneaie?Io asa am patit cu niste vase Jena.Noroc c-aveam ochii inchisi,io asa umblu in bucatarie,ca somnambula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Stii care e faza? Ca eu ma imbrac sa ies afara la tigara si cand intru ma dezbrac ... asa ca ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

nu te supara pe mine, of Doamne, regret ca m-am bagat aiurea....

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput