cafea cu aroma de femei "24"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by maru

fetelor, hasbandul meu face 40 de ani la sf de luna, si ii fac o supriza babana, il duc la Medieval Times, in Toronto, e un show cu cai si cavaleri plus ca masa, inclus in pret
sper sa nu lesine de placere

Doamne'ajuta!

... de la cai sau de la calareti?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

quote:
Originally posted by maru

fetelor, hasbandul meu face 40 de ani la sf de luna, si ii fac o supriza babana, il duc la Medieval Times, in Toronto, e un show cu cai si cavaleri plus ca masa, inclus in pret
sper sa nu lesine de placere

Doamne'ajuta!

... de la cai sau de la calareti?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

hahaha, indiferent de la ce, ca are suta de kile si eu nu-l prind daca pica

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

maru,

mai povesteste ne o intamplare de-a ta de pe meleagurile canadiene :))

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

belutza, ai chef de povesti?

Canada nu are comparatie, nu e mai buna sau mai rea decat Romania, nu e tara aia de vis, in schimb aici perspectivele sunt altele.
we trecut, nu ieri, am fost la Thousands Islands, am stat la un motel, a fost o intalnire a mamelor canadeze, si am fost in cruise cu vaporul pe raiul St Laurent, am vazut vilele milionarlor newyorkezi si torontezi, am mancat laun Inn super, le maulu raului. Luni am mancat in Kingston, la un irish pub, orasul e super, vrem sa mai mergem la vara
(lucruri la care in Romania nputeam decat sa visez, ca faceau o gaura in buget, mama mama- ma refer la mese la restaurant)

intamplari mai hazlii, sincer aum nu-mi vine in mine
sa-ti spun ce facu fiu-miu saptamana trecuta? probabil cu cateva zile inainte a primit de la scoala un formular in care ma anuntau ca ii vor face 2 vaccinuri si imi cereau acordul. El bineinteles ca nu l-a adus acasa, si marti parca primesc telefon de la scoala, discut cu asistenta, imi dau acordul, o previn pe femeie ca al meu urla, tipa, da din picioare. Asta se cam inverzise cred, si ma tot intreba daca nu vreau sa ii facem vaccinurile noi. Nu zic, ca ma face de rusine.
O linistesc, ii zic sa ii spuna lui Andrei ca a vorbit cu mine si ca il asteapta o recompensa mare daca behave well.
Ajung acasa, nu intru bine pe usa ca andrei isi si cere recompensa.
Port o discutie inima de la inima cu el, il intreb de ce a ascuns formularul, el mi-a zis rusinat ca asa fac toti copii
Povestesc a doua zi colegelor la servici, care se tavalesc de ras, si imi zic: imagineaza-ti ce bucuros s-a dus la scoala dimineata crezand ca te-a pacalit, si ce fata o fi avut cand l-a luat asistenta pe sus sa ii faca vaccinul, explicandu-i ca a vorbit cu tine la telefon....

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mama ce active a-ti fost in seara asta fetelor

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

..ati fost in stare sa dati gata un cap. intreg...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

super tarer faza cu baiatul tau.
Ma gandesc cate prostii mai faceam si eu si acum mi se par asa de amuzante dar atunci nu prea erau pt mine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

..ati fost in stare sa dati gata un cap. intreg...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Si-au facut de cap in seara asta fetele noastre,Stefania.
Sa le certam?Nu le certam nu?Ca ne pun sa citim din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

hhahaha , maru ..

sunt sigura ca daca stai sa te gandesti ai avea ce sa ne spui de fiecare data :))

belutza

Mergi la inceput

Stiti ca este o vorba:copii mici probleme mici,copii mari probleme mari.O sa ma astept si eu de la nazdravanii de la fiemea ca ea nu are stare de acum dar atunci cand o sa inceapa sa mearga in picioare o sa trebuiasca sa stau numai cu ochii pe ea.

Mergi la inceput