Pacientele optimiste si gravidute dr Dracea
Fetelor propun sa deschidem acest topic cu pacientele dr Dracea sunteti de acord?? hai cine vrea pe lista sa mi spuna.
ASPIRANTE OPTIMISTE SI VIITOARE
:
- Miruna79
- Dma2007
- Lore 76
- Teletin
- Dariela
- Luci.eilm
GRAVIDUTE
:
-
INFORMATII UTILE:
- Clinica Gynera -dr. Dracea
Date de contact Gynera:
Str. Paharnicului nr 23, sector 1
Tel : 0727 833 833
- Spitalul Prof.dr Panait sarbu (Giulesti)
Haideti fetelor lista e deschisa pentru gravidute si pentru aspirante , cine vrea pe lista sa mi spuna.
Va pup.
Raspunsuri
teletin spune:
Buna miruna . Am vazut ca nu a mai scris nimeni la acest subiect si m-am decis eu. Nu sunt inca pacienta dr, DRACEA dar sper ca foarte curind voi fi, deoarece miine urmeaza sa dau telefon pt. programare.Am sunat si azi dar secretara era la banca si mi-a spus sa sun miine dupa ora 15, spunindu-mi ca locuri mai sunt la sfirsitul lunii noiembrie.
miruna79 spune:
In sfarsit cineva a raspuns pe aici se pare ca nimeni nu vrea sa ni se alature. Teletin o sa te pun pe lista de acum.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
teletin spune:
Miruna am omis sa-ti spun ca prietena mea cea mai buna a facut fiv cu dr. DRACEA luna trecuta si a reusit de prima data . Luni se duce la ecografie si o sa-i spuna dr. despre mine , si sa-i dea ce analize trebuie sa fac pentru ca atunci cind ma voi duce la ea ( sper sa ma programeze cit mai curind ) sa am toate analizele facute si eu si sotul. Daca nu sunt indiscreta tu in ce situatie esti ?
miruna79 spune:
Teletin daca te grabesti si nu vrei sa astepti pana ajungi la cabinet te poti duce la dansa la spital eu am preferat cabinetul prima data ca sa pot sta de vorba in voie cu dansa.
La noi problema e sotul cu astenoteratozoospermie si la mine un ciclu neregulat o sa fac inseminare cu dansa acum .
Bafta si sa ne tii la curent cu ce vei face.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Dariela spune:
buna fetelor!
Si eu sunt pacienta dr. Dracea de circa 3 ani si am fost foarte multumita de relatia cu dansa. Este o persoana calda, apropiata de pacientele sale.
dariela
miruna79 spune:
Dariela te am pus si pe tine pe lista.
teletin spune:
la toateBuna seara fete ! Azi in sfirsit m-am programat . Abia pe 13 decembrie ma intilnesc si eu cu dr. Dracea . Azi cind am facut programarea am intrebat-o pe secretara daca pot sa fac analizele toate inainte deoarece nu vreau sa mai pierd vremea si dupa cum v-am zis prietena mea se duce luni la ecografie. Mi-a spus ca este foarte bine asa , si a ramas ca pe data de 13 decembrie ma duc cu toate analizele facute . Vroiam sa va intreb pe unde si-a facut fiecare analizele ,dar sa fie sigur ca le ia in consideratie dr .
la toate .
miruna79 spune:
Teletin eu am avut analize facute la medicover si la ids (spermograma sotului) si dna dr s-a uitat pe toate si n-a zis ca ar avea vreo preferinta.
Alé spune:
Hai sa incercam sa nu inmultim subiectele ca pe iepuri...
Logica subiectelor dedicate unui anume dr. s-au nascut din nevoia pacientelor de a comunica intre ele.
Ce faceti voi acum e invers. Deschideti subiectul in speranta ca se vor gasi paciente ale aceluiasi doctor...
Io zic sa-l inchidem. Cred ca ce aveti de spus puteti spune pe la alte subiecte.
teletin spune:
Buna miruna ! Vroiam sa te intreb unde este Medicover si cum sunt preturile acolo , ids ce este daca nu te superi . Astept sa imi dai un raspuns deoarece trebuie sa incep si eu toate analizele saptamina viitoare .