A facut cineva scrima?
Amindoi baietii mei au manifestat interes catre scrima (asta pentru ca nu le erau suficiente activitati pe lista)...I-am dus la citeva lectii si sint total absorbiti si incintati. Eu habar nu am despre scrima...vroiam poate sa gasesc pe cineva care a practicat (sau mai practica)...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Raspunsuri
Cleomax spune:
quote:
Initial creeata de ocebine
Amindoi baietii mei au manifestat interes catre scrima (asta pentru ca nu le erau suficiente activitati pe lista)...I-am dus la citeva lectii si sint total absorbiti si incintati. Eu habar nu am despre scrima...vroiam poate sa gasesc pe cineva care a practicat (sau mai practica)...
Anamaria
m-ai gasit
eu am facut un semestru in hs intr-a 11-a la phys.ed si tin minte, desi sunt mult prea multi ani de-atunci ca mi-a placut mult. m-a ajutat sa-mi indrept spatele, am dezvoltat o agilitate deosebita la pasi mici si marunti inainte si-napoi si mi-a dat oarece incredere in mine, mai ales ca eram prospatura aici, abia de vreun an. fireste ca baietii tai nu au nevoie de self assurance, i-am vazut in poze si nu-mi par timizi. cred ca e un sport superb, dar ai grija la casca sa o dezinfecteze bine in dreptul guritei mai ales dar si in rest pe tot interiorul.
interesant ca si fi-miu face tot scrima si tot acum, semestrul asta, penultimul din viata lui de college student.
Alexa Ioana spune:
si eu am facut floreta, acu o gramada de ani (in clasa a 6-a si a 7-a, la "CSS viitorul" sau asa ceva).
mi'a placut extrem de mult, si mi'a parut foarte rau ca a trebuit sa ma las... a fost singurul sport care mi s'a potrivit cu adevarat...
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
ocebine spune:
Super...multumesc pentru raspunsuri...
Mastile am vazut ca au o captuseala care se spala la masina asa ca dezinfectam dupa fiecare lectie.
Deci ii las in continuare...
Anamaria
valentinag spune:
Si eu am facut vreo 4 ani in scoala generala!Daca ai grija la masti sa fie curate in rest nu ai de ce sa te temi!Este un sport frumos,dezvolta mobilitatea picioarelor mai ales si te ajuta sa ai o pozitie corecta!
Lasa-i!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata