test postcoital negativ

test postcoital negativ | Autor: marryan

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Am o intrebare cu privire la testul postcoital negativ, care sunt parerile daca ati facut astfel de teste?
Am deja pareri impartite ca e de bine si ca e de rau, sincer nustiu ce sa cred, medicul meu zice ca e rezultat bun ca nu am anticorpi antispermatici, pe net am cautat si mam ingrozit ce scrie ca fara IA sau FIV nu ramii gravida natural! nu am resursele necesare pu FIV la moment si nici nu ma pot gindi la asa ceva!
Sunt terminata psihic nu mam gindit vreo data ca o sa primesc o asa veste, si nici macar nustiu adevarul corect!
Ajutati-ma daca aveti ceva raspunsuri nu pentru a ma linisti ci doar sa ma informez corect!
multumesc

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Marryan, testul postcoital negativ poate fi si din cauza unei spermograme nu foarte bune.

Sunt fete care au ramas fete si cu TPC-ul negativ.

Ca si tie, si mie mi-au recomandat IA. Din pacate, fara rezultat.

Daca spermograma sotului tau e ok, poti incerca IA.

Bafta multa si nu dispera.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Anca multumesc pu raspuns, asteptam pareri pu ca am citit pe net si parerile sunt impartite.Ultima spermograma care a dat-o sotul in martie a iesit normospermie valori in limite normale, dar de atunci si pina acum poate sa schimbat ceva nici nu stiu ce sa cred!
Fapt ca eu am facut testul doua zile dupa ovulatie si am inteles ca nu e corect ca trebuie facut anume in Z ovulatiei ca atunci e si normal sa iasa testul negativ! Acum nustiu ce sa zic poate vreo minune de la Dumnezeu se va intimpla, ca altfel nu imi pot explica!
am citit si eu marturii cu fete care au avut rez TPC negativ si erau insarcinate chiar in lunile cu respective care mai tirziu!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

draga si iubita marryan am intrat aici nu pt ca as sti sa raspund in leg cu problemutza ta....ci pt ca-mi era dor de tine si vreau sa-ti trimit un pooopic super special! curaj, sa stii ca ma rog la DD pt tine sa iti de cat mai repede bebelushul mult dorit!

ioana

Mergi la inceput

ioana iubita mi-ai dat lacrimile ceea ce mi-ai scris, si mie imi e dor de tine dar cu problema mea care ma lupt acum sincer nici putere numai am sa scriu doar citesc si ma bucur de reusitele fetelor, dar inima mea e.....dar trebuie sa fiu puternica asa cum am dat dovada din totdeauna! Iti multumesc pu rugaciunile tale si eu ma rog pu tine am o lista acasa unde am scris numele la multe fete care trec prin astfel de probleme si esti si tu sper si cred ca Dumnezeu sa ne raspunda la rugaciuni!
Tie iti doresc tot binele din lume si sunt sigura ca luna viitoare o sa ai parte de un bb mik in burtika de data asta nu se va intimpla nimik, ai sa vezi abia astept sa ne dai vestea!
Te poooop dulce si te imbratisezi cu drag!
Mia aparut o idee sa vin la voi la Bucuresti sa merg pe la Manastiri ca Romania este mult mai bogata in Manastiri ca Moldova, dar nustiu cind sa fac acest pas!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

scumpa mea eu sunt din iasi, deci f.aproape de tine! oricand vei avea drum nu ezita sa-mi spui sa mergem sa depunem amandoua un acatist fierbinte la Cuvioasa Parascheva! si sunt sigura ca ni se va implini visul nostru de a fi niste mamicutze fericite!

ioana

Mergi la inceput

Multumesc ioanaai un suflet mare!Eu am fost acum citiva ani in urma la Manastirea Sf Parascheva si am pupat moastele sfintei dar atunci mam rugat sa ma ajute sa intru la facultate si am intrat din prima!
Cred ca e o idee buna sa vin la Iasi la Manastire am sa vorbesc cu sotul si poate de sarbatorile de iarna vom vizita Iasul si ne vom intilni atunci!

Maria

Mergi la inceput