Ingineri fosti, viitori....(14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata! Oare exista ingineri neadormiti la ora asta??? Vai, ce somn imi e! Si s-a facut si frig rau afara. Ieri am fost pe santier pe o vreme caineasca (e putin spus) si mi-au inghetat toate cele.
Va pup, am enorm de treaba.....si tocmai am fost "tulburata" de un miros de ceapa , cum pot oamenii sa miroasa a ceapa la 8 dimineata???????

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

anca, la mine azi-dimineata la ora sase mirosea de traznea a ceapa arsa, nu prajita. gatea vecina de jos, de mirosea la mine in baie, mi s-a intors stomacul pe dos.
si la noi a fost si inca este frig, 0 grade brrrrrr.
spor la treaba, bea o galeata de cafea, un pitbull(red bull), ceai firbinte...

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si la noi a inghetat totul, si e frig si mohorat... nu-mi placeeeee!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ne-am intors de la vaccin, au tipat in cor, Marc mai tare decat Luca...in masina inapoi spre casa l-a facut pe dr in toate felurile...d-ne, d-ne, degeaba i-am explicat noi ca dr e dragut si ca vaccinul a trebuit facut ca sa nu primeasca o boala rea...bine insa ca in fata dr-lui n-a zis nimica urat ca mi-ar fi crapat obrazul de rusine...
Mai avem la Luca ROR-ul si inca unul si gata.
La noi nu e asa frig, e si soare, insa maine cica va ploua.
Eu fac acum conopida, insa copii nu cred ca vor manca, asa ca ma duc sa dau o raita pe "la bucatarie" sa ma inspir putin.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Nico, esti pedepsita, nu ai voie pe net?
Sunteti bine?

Claudia

Mergi la inceput

aici puteti vedea intilnirea fetelor de la timisoara, si printre ele si noi(eu cu copiii):
http://picasaweb.google.com/smaranda.pliuta/DCGagiciDeGagici

Poze noi

Mergi la inceput

claudia, pupam intepaturile sa treaca cit mai repede si fara reactii adverse!!!!!
cum ai facut conopida, ca tocmai am cumparat si eu una si inca nu am nici o idee(ma gindeam ca o parte s-o pun la steamer, restul la cuptor cu pesmet si smintina).
gabiK, la noi a iesit soarele, parca s-a mai incalzit un pic, acum sunt 8 grade. am fost afara 1 ora si jumatate, am mers mult pe jos, ca in carunt nu prea mai vrea

Poze noi

Mergi la inceput

fetele, am vorbit cu nico la telefon adineaori, nu se simte bine deloc, are probleme urite cu fierea, se pare ca trebuie sa se opereze azi sau miine. se pare ca este de la oboseala in mare parte.
cind afla amanunte ma anunta si va tin la curent. deci asta este motivul absentei

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Nico,insanatosire grabnica!
La mine afara era un "soare cu dinti".Am venit inghetata dar m-am incalzit repede acasa.Sper sa o tina astia cu caldura tot asa ca se anunta si in noaptea asta ger.Sambata trebuie sa merg la o nunta si costumul meu e cam subtire .Sper csa nu fie probleme cu caldura la local.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Katik, da ce trasa prin inel esti dupa 2 nasteri..bravo tie...eu ce sa mai zic, ma lupt cu kg, dar ma fac eu faina...
Eu am fost azi la doct pt analize, dupa ce am primit o programare acum o luna, si m-am trezit si cu un vaccin antigripal...am zis ca daca tot plateste casa de asig, hai sa-l iau.
Claudia, tu ce vaccin ai facut la copii?
Al meu operat primeste Sinagis o data pe luna sa nu raceasca...
va pup

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput