Ingineri fosti, viitori....(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Katik si al tau sot e cu pescuitul?
sa se ia de mana cu al meu, anul asta si-a luat iara scule performante si am mers si eu de cateva ori, dar sa stii ca a inceput sa-mi placa, chiar ca si cel mare are undita lui si a prins de aia mici, tare a fost incantat...asa ca de la anul o sa mananc numai peste cu atatia pescari in casa...
Claudia, bebe e mai bine..ii dau de ori pe zi ambroxol, ca asa a zis medicul...nu mai harcaie, chiar e super si nici nu mai tuseste, slava D-lui. Azi am fost in vizita la socrela si pe azi cam atat.
Inca nu mi-a venit ID-ul de la firma de Aloe, dar cand imi vine iti comand pe numele meu crema si ti-o trimit si apoi vedem mai departe..si asa voi comanda o groaza de produse si abia astept sa-l primesc. noi suntem la Aok, e de stat asta si platim cam multisor, dar sa stii ca mi-au platit costurile intregi ale operatiei care s-a ridicat la peste 150000 e plus transportul cu elicopterul de 20000 pana la Heidelberg..deci e ok.
va pup si mai vb

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

ce fac inginerele mele, nu mai scriu?
noi stam acasa azi, ca e urat afara si taman s-a mai stricat si centrala si asteptam reparatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!

...ce nervi am, iar nu avem apa calda de aseara, si abia maine dimineata vom avea din nou, e stricata nu stiu ce pompa, asa ca ...incalzim apa daca vrem sa ne spalam...noi si inca 2 scari. am uitat cum e sa nu ai apa calda, d-ne ca rau e.

noi am fost plecati inainte de masa cu copii afara.vad ca pe mine de azi iar m-a prins o durere de gat, acum beau ceai de musetel cu lamaie si miere...si mie nu-mi plac ceaiurile deloc!

na va pupesc, pe maine!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Apar si eu pe seara, si inca nu am terminat toate treburile. Ana face maine poze la gradinita si trebuie sa-i pregatesc hainutele si incaltarile.

Am fost vineri in vizita la www.norskolje.museum.no/uk/hovedframe.htm" target="_blank">Oil Museum, mie mi-a mai mult prima parte cand ne-au pus un filmuletz animat despre cum a aparut petrolul, este 3D si dinozaurii parca veneau peste noi . Am locuit o vreme foarte aproape de muzeu dar am tot amanat sa vizitez, poate a fost mai bine ca am mers dupa aproape 2 ani de lucru in Oil&Gas. A, puteti face un tur virtual, am observat cand am cautat linkul.

Ancuta, ma bucur ca te-ai hotarat sa te lasi. Dar parca nu fumai mult si doar la servici. Oricum situatii stresante, explozive tot vor mai fi, mai bine tine o cicolata sau guma de mestecat in geanta ca deduc ca ai avut tigarile la indemana ceea ce nu-i bine.
Miki, sunt uimita prin ce ati trecut, a fost bine ca ati fost asigurati in Germania in acel moment pentru ca vad cum lupta famiile din Ro pentru copii lor.
Lunna, nu ai mai scris de mult timp. Esti ocupata acasa sau ai inceput serviciul.
Ioana, ce mai face nazdravanul, cand ne pui poze din casa noua?
Gabri_andrei, sper ca sunteti bine si sanatosi!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Claudia...ma faci sa rad ca si eu am ramas fara apa calda aseara si kanci baie, am reusit sa le fac la copii, din ce-a mai rams pe teava...si azi a venit instalatorul sa ne repare si ce crezi...pt ca e duminica am platit 50e pe 10 minute..imi veŽnea sa-l strang de gat..dar asta e, nu puteam sa merg la scoala maine fara baie...asa ca va pup si plec sa ma imbaiez
Sa te faci bine, ca nu e buna raceala la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna fetelor!
eiii, pai vedeti, la noi este apa calda si incalzire!!!
eu am fost astazi la o intilnire cu timisorencele, tare bine a fost, am reusit un pic sa ma rup de toate cele, tare bine mi-a picat.
in rest, nimik nou. krisztina tuseste ca un magarus, i-am dat ceai antibronsitic, stodal. am gasit umckab...nu mai stiu cum in compozitia imunorezistan de la plantextrackt, i-am si dat astazi, sa vedem cum ne descurcam.in rest nu are nimik, nu febra, nu git, nu muci, nimik.
anca, tinem pumnii sa poti rezolva problema cu tigarile. ar fi f. bine pt. voi amindoi, daca si sotul o face.
otilia, tinem pumnii pt. miine la gradi!
claudia, din nou gitul mai? da' ce tot patesti tu acolo? nu cumva ai un rezervor de ceva bacterii pe acolo de te tot doare si te lasa!
noapte buna, nu mai am acces la calc
pe miine!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

buna dimineata! haideti ca-i gata cafeaua!!!
am dormit si eu mai bine azi-noapte. l-am fentat aseara pe robi, i-am facut lapte milupa, am pus cereale goale si un pic de banana. a mincat ca spartul, nici n-a mai cerut tzitzi. azi-noapte s-a trezit o singura data la 2.30, a mincat, normal, si de atunci doame neintors. i-o fi fost foame de imi dadea atitea pauze noapte, mai sti?!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetele!
Am avut un weekend asa de agitat ca zici ca a trecut trenul peste mine. Cred ca am venit la laborator azi sa ma odihnesc nu sa lucrez.
Am avu o seara foare draguta cu prietena mea. Super pot sa spun. A doua zi am iesit cu alte doua prietene la resaturant ca testam niste restaurante pentru un meeting important. Ieri am fost toata dupa amiaza la shopping si am pescuit niste chestii tare dragute.
La voi vad ca a mers binisor. Bebicii au fost mai calmi, apa o sa vina si ea.
Anca, tine-te tare pe pozitie cu lasatul de fumat! Daca te iei din nou cu greu mai poti sa te lasi iar.
Va doresc o zi buna fetelor si spor la treaba!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! in sfarsit, m-am dusuit,mmm ce bine a fost! aseara am incalzit cate o oala de apa pt copii, i-am spalat in chiuveta, lui Marc i-a placut! eu nu am putu nici pe dinti sa ma spal cu apa asta gheata, mi-am incalzit-o!
Gatul inca ma doare, i-am spus alui meu ca nu-l mai tzuc pana la primavara, doar prieteneste...ca a zis azi ca si pe el il doare putin, si nu stim care de la care a luat!!!precis, el de la mine!!!
Kati, pai zic astia ca n-am nimica la gat, nu puroi, analizele de sange mi-au iesit bine, ca de aia m-a si trimis orelistul sa imi fac analize ca sa vada ce o fi acolo!Vineri am programare sa imi explice dr ce analize mi-a facut si il mai intreb eu atunci ce e cu gatul asta!
Bine ca te-ai destins putin ieri, unde ati fost? probabil ca in mall ...eu am ramas impresionata anul trecut cand am venit in ro si am vazut mall-ul prima data, ajunsesem seara si era totul asa frumos luminat!
Pupic lui Krisztinuza, sa se faca bine!
Ai mei sunt sanatosi, slava d-lui, asa ca dimineata bagam un vaccin (meningita parca e in program).
Cristina, ce ti-ai achizitionat din oras?
Miki, pai cam asa e...schimba acolo ceva, si te incaseaza de te ustura! solutia....asigurare!!!

va pup, ma pun sa strang cuburi ca a vut grija sa le imprastie Luca in toata sufrageria!

Claudia

Mergi la inceput

claudia , si noi stim din astea cu "tuburi", numai ca azi e la gradi asa ca am un pic de liniste. exudat faringian si nazal ti-au facut? poate ai ceva acolo care din cind in cind da din picioare si-ti face necazuri. si da, se ia, deci nu-i imposibil sa aiba si al tau
transmitem pupicii la krisztina, sper si eu sa scapam fara antibiotice, incerc cu tot ce stiu eu pe aici, poate totusi avem sanse.
da, in mall am fost, am stat vreo doua ore, tare fain a fost, daca ai chef de poze, poti sa cauti la timisoara, impreuna, ne vezi pe acolo. am baut o "borgia": expresso su frisca, coaja de portocala, tare buna
tuinea, woooowwww!!!!!. restaurant, shopping, intilnire prietene,. tot asa mai departe iti dorim!!!
miki, cum sunteti? cum a fost la scoli?
nico, cum sunteti? da doar un semn, atit, sa stim ca sunteti bine!
va pup pe toate inginerele, sa aveti o saptamina usoara!

Poze noi

Mergi la inceput