FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by dma2007

zouzounaki iti multumim ca ne-ai ajutat sa facem prima pagina mai frumoasa
si o pt tine

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma nu mai zici nimic?
sunt asa speriata dupa ce mi-ai povestit cu chistul
nu stiu daca te uiti dar aseara l a dansez pt tine era o fata care facuse cam 6 IA si 3 FIV, acum avea o fetita de 3 ani dar facuse cancer uterin, si se operase de 2 ori si facuse si chimioterapie, tot din cauza chisturilor
sunt bulversata-asa consecinte grave au aceste incercari ale noastre
era din Dolj-dar nu stiu unde facuse Ia

Mergi la inceput

noapte buna tuturor
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Am vazut si eu emisiunea si m-am speriat de urmarile stimularii. Probabil a urmat niste stimulari foarte puternice, nu stiu ce sa zic decat sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

iuca asteptare usoara si cu folos iti urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetelor.am citit ce ati scris de stimulari, referitor la tipa de la dansez pt tine, este f dureros si adevarat, intr-adevar stimularile nu sunt bune deloc, de asta imi este teama si mie, la IA hai ca mai este cum mai este dar pt FIV acolo intr-adevar sunt stimulari serioase, nici nu vreau sa ma gandesc .....foarte multi hormoni , nu e bine deloc, treb sa ne gansim si la noi, este dureros dar totusi doamne fereste sa ne apere d-zeu de asa ceva.
mult succes fetelor si celor care sunt in astetari va doresc teste pozitive cat mai curand si sa scapati de stimulari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna fetelor,
Multumesc dma2007pentru informatiile date, dar te rog frumos, daca se poate, atat pe tine cat si pe celelalte fete, sa-mi spuneti mai multe despre ce ar trebui sa fac, cu cine ar trebui sa vorbesc din momentul Z1.
Declar si eu Z1 astazi 22 octombrie 2007....primul meu Z1 in asteptarea primului IAD...si nu stiu prea multe. Deoarece azi dupa ora 13,00 nu am reusit sa prind la telefon linia libera, urmeaza sa incerc maine dimineata sa-mi fac programarea la Giulesti.
Pentru ca nu sunt din Bucuresti, as vrea sa-mi spuneti daca imi trebuiesc ceva acte (adeverinte servici, medic de familie...) sau ma prezint pursi simplu acolo pregatita de ecografii si inseminare.
Se face internare la inseminare? In afara de o taxa de 250 RON pe care am intelesc ca trebuie sa o platesc, ce costuri mai implica aceasta interventie? Ma refer la ecografii....si altele?!?
Va multumesc si va tin pumnii .... sunt alaturi de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Montytaiana multumesc mut
Gabri-ela eu nu stiu prea multe despre cum se procedeaza la Giulesti, tot ce pot sa spun e ca nu se face internare ptr inseminare.
Dma ce faci draguta?
Eu sunt in a 11-a zi de la inseminare, am mari emotii cand vad ca se apropie ziua de facut testul. M-am hotarat sa fac un test joi si BHCG vineri. Simptome nu prea am, ma dor putin sanii, dar asta se intampla aproape mereu inainte de venirea rusilor si parca ma duc mai des la baie (dar cred ca sunt eu cu capu').
Va pe toate

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

gabri-ela...trebuie sa prinzi nr la giulesti in general suna dupa 12-13 ca sunt f ocupati si nu raspunde nimeni la tel decat dupa pranz. sau cere nr de tel mobil medicului respectiv, la cine te duci tu. eu tot la giulesti am facut cele 2 IA, tot acolo in ziua respectiva mi-a facut eco fara sa platesc nimic, mi-a facut pregnil (pe care intamplator l-am avut eu) si iti mai da un supozitor gratis, pt relaxare inainte de IA., in rest nimic..daca vrei dai la dr ceva daca nu nu.cum vrei. IA nu doare asa ca stai linistita si iti urez MULT SUCCES, SA FIE CU OCHISORI.
NICI EU NU SUNT DIN BUCURESTI si pe mine ma enerva cumplit tel de acolo, si am cerut mobilul dr meu si iar analizele le trimit pe e-mail

Mergi la inceput

tu ciu cine faci IAD? la ce medic mergi?

Mergi la inceput